Actualitate

Rambo de Cluj, cu dosar de ultraj. A lovit cu piciorul în PIEPT și în FAȚĂ doi polițiști, pe alții i-a amenințat cu moartea!

Procurorii ne-au transmis detalii noi în cazul bărbatului care a lovit și amenințat cu moartea patru polițiști, chiar în noaptea de Revelion.

Bărbat arestat la domiciliu pentru patru acte de ultraj asupra polițiștilor / Foto: IPJ Cluj - Facebook Bărbat arestat la domiciliu pentru patru acte de ultraj asupra polițiștilor / Foto: IPJ Cluj - Facebook

 

 


Un bărbat a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile pentru patru fapte de ultraj asupra unor polițiști. Despre acest caz, monitorulcj.ro a solicitat mai multe informații Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

 


În răspuns, purtătorul de cuvânt, Proc. Florian Bogdan Lucian, ne-a transmis că incidentul a avut în noaptea de Revelion, cu puțin timp înainte de miezul nopții.

Mai exact, două echipaje de Poliție au fost solicitate să intervină la un scandal în Florești, iar în jurul orei 23:20, bărbatul care avea comportament agresiv a lovit un polițist cu piciorul în piept, iar pe altul l-a amenințat cu moartea.


Când forțele de ordine au încercat să-l ducă la spital, bărbatul a mai amenințat un al treilea polițist, iar pe al patrulea l-a lovit puternic cu piciorul în față, fapt care a necesitat îngrijiri medicale.

„La data de 31.12.2023, în jurul orelor 23:20, în timp ce se afla la adresa situată în loc. Florești, jud. Cluj, unde a fost solicitată intervenția a două echipaje de politie din cadrul Sectiei 6 Politie Rurală Floresti, a agresat fizic o primă persoană vătămată care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu conform planificării Secției 6 Politie Rural Florești, lovind-o cu piciorul la nivelul pieptului, iar celei de-a doua persoană vătămată din cadrul aceleiași structuri de politie i-a adresat în mod direct și repetat amenințări cu moartea, cauzându-i acesteia o stare de temere. 


După care, în jurul orei 23:40, în timp ce era escortat în vederea transportării la o unitate medicală, i-a adresat amenințări cu moartea unui alt organ de poliție solicitat la fața locului, respectiv celei de-a treia persoană vătămată, cauzându-i acesteia o stare de temere, iar asupra celei de-a patra persoană vătămată, a exercitat acte de agresiune fizică, lovind-o cu piciorul la nivelul feței, cauzându-i astfel leziuni traumatice în zona ochiului drept ce au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale”, a transmis, într-un răspuns pentru monitorulcj.ro, purtătorul de cuvânt, Proc. Florian Bogdan Lucian.

Aceste fapte întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor de
-  ultraj prev. de art. 257 alin. 1 si 4 C.pen rap. la art.193 alin.1 C.pen.  
- ultraj prev. de art. 257 alin. 1 si 4 C.pen rap. la art.206 alin.1 C.pen 
- ultraj prev. de art. 257 alin. 1 si 4 C.pen rap. la art.206 alin.1 C.pen 
- ultraj prev. de art. 257 alin. 1 si 4 C.pen rap. la art.193 alin.2 C.pen. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr, condamnat după ce a amenințat cu moartea un polițist în sediul Poliției din Cluj-Napoca, dar nu pentru ultraj

Ciucă și Bode au inițiat o lege care pedepsește cu închisoarea ultrajul împotriva autorităților sau tulburarea ordinii publice

abonare newsletter