Ştiri din Transilvania

Crimă cumplită. Și-ar fi aruncat soția de pe balcon și s-a uitat la ea cum moare.

O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Zalău. Soțul acesteia este suspectat că ar fi aruncat-o în timpul unui scandal.

Femeia a fost găsită pe asfalt de către un trecător/ Foto: depositphotos.com Femeia a fost găsită pe asfalt de către un trecător/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat a fost reținut și este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj după ce și-ar fi aruncat soția de la etajul trei al imobilului.

 


Femeia a fost găsită de un trecător care a alertat autoritățile.

Când au ajuns acolo, salvatorii au găsit-o în fața blocului cu mai multe leziuni și au început imediat manevrele de resuscitare. Minute în șir au încercat să o readucă la viață, însă nu au putut să o salveze.


Din primele cercetări, anchetatorii îl au în vedere pe soțul femeii ca principal suspect. Cei doi ar fi participat la o petrecere și după au decis să înnopteze în locuința unei rude din Zalău. Ar fi început să se certe, iar scandalul ar fi luat rapid amploare. Potrivit procurorilor, este luată în calcul ipoteza în care bărbatul, într-un exces de furie, ar fi aruncat-o pe soție pe geam de la apartamentul situat la etajul trei.

„La data de 4 ianuarie a.c., la ora 02.01, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața unui bloc din municipiul Zalău, a fost găsită o persoană decedată. Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că aspectele sesizate se confirmă.


Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj”, a transmis IPJ Sălaj, citat de clujust.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Crimă de Crăciun. Un băiat de 14 ani nemulțumit de cadouri și-a împușcat mortal sora. Minorul a fost și el împușcat de alt frate.

Crimă odioasă, în noaptea de Crăciun. Un bărbat a fost omorât la o fermă din Satu Mare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter