Externe

Crimă de Crăciun. Un băiat de 14 ani nemulțumit de cadouri și-a împușcat mortal sora. Minorul a fost și el împușcat de alt frate.

O mamă în vârstă de 23 de ani din Florida a fost ucisă de fratele ei mai mic în timpul unei dispute în familie privind cadourile de Crăciun. Minorul de 14 ani a fost ulterior împușcat de celălalt frate.

O mamă în vârstă de 23 de ani din Florida a fost ucisă de fratele ei mai mic în timpul unei dispute în familie privind cadourile de Crăciun/ Foto: bbc.com O mamă în vârstă de 23 de ani din Florida a fost ucisă de fratele ei mai mic în timpul unei dispute în familie privind cadourile de Crăciun/ Foto: bbc.com

 

 


Doi fraţi adolescenţi, de 14 şi 15 ani, sunt cercetaţi în Florida, după ce sora lor a fost împuşcată şi a murit în timpul unei dispute legate de cadourile de Crăciun, transmite BBC și Fox News.

 


Tânăra în vârstă de 23 de ani a fost împuşcată în piept de fratele ei de 14 ani, în timp ce îl avea pe fiul ei de 10 luni într-un cărucior.

Adolescentul a fost apoi împuşcat de fratele său mai mare cu un an, care şi-a scos propria armă, a precizat Biroul şerifului din Pinellas County, adăugând că împuşcăturile au avut loc după o ceartă legată de cine primea mai multe cadouri.


După atac, tânărul de 15 ani a fugit de acasă și a aruncat pistolul, fiind ulterior prins.

Procurorii locali vor analiza cazul și vor decide dacă îl acuză pe minorul de 14 ani ca adult pentru uciderea surorii sale. Tânărul de 15 ani a fost arestat și acuzat de tentativă de omor de gradul I și falsificarea probelor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atac armat la Universitatea din Praga, soldat cu câțiva MORȚI și ZECI de răniți!

Crimă odioasă, în noaptea de Crăciun. Un bărbat a fost omorât la o fermă din Satu Mare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter