Ştiri din Transilvania

Dosar penal pentru ucidere din culpă, în urma tragediei de la Odorheiu Secuiesc, soldate cu moartea unui elev și rănirea a trei adolescenți

Un elev a murit, iar alte trei fete au fost grav rănite în urma prăbușirii unui zid al internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc. Poliția a deschis dosar penal.

Internat prăbușit în Odorheiu Secuiesc (Harghita)/Foto: Digi24.ro Internat prăbușit în Odorheiu Secuiesc (Harghita)/Foto: Digi24.ro

 

 


Polițiștii din Harghita au demarat cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, în urma prăbuşirii unui perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc, incident soldat cu moartea unui elev şi rănirea a trei adolescente.

 


„Poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă”, potrivit reprezentanţilor IJP Harghita.

CITEȘTE ȘI: 
Un perete s-a prăbușit la internatul unui liceu din Harghita! Copii prinși sub dărămături.

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, echipajele de salvare au scos de sub dărâmături patru elevi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, şi anume trei fete şi un băiat, dar acesta din urmă nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Una dintre cele trei eleve a suferit traumatisme severe şi este intubată, iar celelalte două au diverse traumatisme, dar sunt conştiente.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un perete s-a prăbușit la internatul unui liceu din Harghita! Copii prinși sub dărămături.

abonare newsletter