Ştiri din Transilvania

Un perete s-a prăbușit la internatul unui liceu din Harghita! Copii prinși sub dărămături.

Mai multe persoane au fost rănite, între care și minori, după ce un perete s-a prăbușit la internatul unui liceu din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.

Copii prinși sub un perete / Foto: captură video Digi24 Copii prinși sub un perete / Foto: captură video Digi24

 

 


Potrivit pompierilor, există trei victime, între care se numără și minori. 

„O persoană este în stare conștientă, una este inconștientă. O altă persoană este resuscitată. Este vorba și de minori. Nu avem vârstele lor. Este prematur să ne pronunțăm despre ce s-a întâmplat. Misiunea noastră este să ne asigurăm că toate persoanele sunt bine. Acestea sunt datele preliminare. Până în aceste momente, doar aceste persoane au fost scoase. Se continuă misiunile de căutare și salvare”, au transmis reprezentanții ISU Harghita, potrivit biziday.ro.


Suprafața afectată de prăbușire este de circa 200 mp, iar la fața locului au intervenit mașini de pompieri de stingere, o mașină pentru descarcerare, un camion, un container multirisc, o ambulanță SMURD, 2 ambulanțe SAJ și trei echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

Sursă foto: captură video Digi24

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în apropiere de Piața Mărăști. Bărbat rănit, transportat la spital.

Clujenii, rugați să nu folosească petarde de sărbători: „Animalele pot avea reacții adverse severe de la tremurături, până la cazuri de infarct”

Ultimele Stiri
abonare newsletter