Ştiri din Transilvania

Femeie, lovită de un bărbat într-un autobuz. Agresorul a fost reţinut

O femeie din Târgu Mureş a fost lovită de un bărbat necunoscut într-un mijloc de transport în comun, ulterior agresorul părăsind în fugă autobuzul într-o staţie, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti.

Femeia a fost agresată într-un autobuz/ Foto: pixabay.com Femeia a fost agresată într-un autobuz/ Foto: pixabay.com

 

 


O femeie din Târgu Mureş a fost lovită, vineri, de un bărbat necunoscut într-un mijloc de transport în comun, ulterior agresorul părăsind în fugă autobuzul într-o staţie, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti.

 


„În 10 noiembrie 2023, poliţiştii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Târgu Mureş au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 39 de ani, din judeţul Harghita, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Mai exact, în cursul dimineţii, poliţiştii au fost sesizaţi pentru a se deplasa pe strada Gheorghe Marinescu din municipiul Târgu Mureş, unde o persoană ar fi fost agresată fizic”, precizează o informare transmisă de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

CITEȘTE ȘI:
A fost reținut unul dintre „bombardierii” care au agresat o tânără în Mărăști. L-a amenințat pe un tânăr care a dat declarații la Poliție.

La faţa locului, din primele verificări efectuate, precum şi din relatările victimei, o femeie din Târgu Mureş, a reieşit faptul că, în timp ce aceasta se afla într-un mijloc de transport în comun, o persoană necunoscută i-ar fi aplicat în mod spontan o lovitură, ulterior părăsind în fugă autobuzul într-o staţie.


Persoana în cauză a fost depistată la scurt timp cu sprijinul unui echipaj din cadrul Direcţiei Poliţie Locală, fiind vorba, conform identificării, despre un bărbat de 39 de ani, din judeţul Harghita, arată sursa citată.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Târgu Mureş în vedere clarificării situaţiei de fapt, dar şi la o unitate medicală de specialitate, pentru efectuarea unei evaluări psihiatrice. La aceeaşi dată, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus faţă de acesta măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind predat Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureş, în vederea executării măsurii.


Cercetările în cauză sunt efectuate în cadrului unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânără de 18 ani, agresată de trei bărbați, în stația de autobuz de pe strada Aurel Vlaicu

Trafic INFERNAL pe Calea Florești! Călătorii au coborât din autobuze, mașinile circulă greu. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter