Actualitate

Tânără de 18 ani, agresată de trei bărbați, în stația de autobuz de pe strada Aurel Vlaicu

O tânără de 18 ani a fost agresată verbal într-un autobuz de către un individ. Ulterior, când fata a coborât din autobuz, agresorul cu alți doi indivizi, ar fi atacat-o cu spray lacrimogen.

Stația de pe Aurel Vlaicu/ Foto: arhivă monitorulcj.ro Stația de pe Aurel Vlaicu/ Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


O tânără de 18 ani ar fi fost agresată verbal de un individ într-un autobuz din Cluj-Napoca.

 


Aceasta a coborât în stația de pe strada Aurel Vlaicu, iar individul, împreună cu alte două persoană, a început s-o amenințe cu un spray lacrimogen, cu care ar fi pulverizat către ea.

„La data de 18 octombrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, după ce, la aceeași dată, în jurul orei 13.40, o tânără, de 18 ani, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun înspre cartierul Mărăști, un bărbat i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, injurii și expresii jignitoare.
Ulterior, persoana vătămată a coborât din autobuz în zona străzii Aurel Vlaicu, fiind urmărită de bărbatul în cauză, cât și de un alt bărbat, care ar fi pulverizat cu un spray, posibil iritant-lacrimogen, în direcția acesteia. În cauză, au fost demarate cercetări, în vederea indentificării și luării măsurilor legale față de persoanele în cauză”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Ulterior, IPJ Cluj a confirmat că tânăra a fost agresată de trei indivizi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Copilă de 8 ani, agresată sexual de un tânăr din Turda. Agresorul a fost arestat preventiv

Viol în gara din Câmpia Turzii. Minoră de 17 ani, bătută și agresată sexual! Agresorul, de negăsit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter