Ştiri din Transilvania

Mai mulți răniți și trei persoane internate în spital, în urma unui grav accident rutier în Mureș. Intervine elicopterul SMURD. Pompierii clujeni au trimis echipe de sprijin

Pompierii clujeni participă cu echipe de intervenție specializate în cazul unui accident cu victime, produs marți în localitatea Sărmășel Gară din județul Mureș.

Accident rutier cu șapte victime în județul Mureș. Intervenție cu elicopterul SMURD/ Foto: SMURD Cluj Facebook.com Accident rutier cu șapte victime în județul Mureș. Intervenție cu elicopterul SMURD/ Foto: SMURD Cluj Facebook.com

 

 


Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu intervin în aceste momente, în sprijinul colegilor din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu (ISU Mureș), la un accident rutier petrecut în localitatea Sărmășel Gară.

 


„La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul punctului de lucru Mociu, unde au găsit un autoturism avariat și șapte persoane care necesitau consult medical”, informează ISU Cluj.

De asemenea, la locul accidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD din cadrul ISU Mureș, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD.


Potrivit primelor informații, în accident ar fi fost implicat un singur autoturism, cu șapte persoane, care ar fi ieșit în decor. O persoană este în stare critică, iar alte victime primesc îngrijiri medicale la fața locului. 

În total, șapte persoane au fost consultate la fața locului, dintre care trei au fost transportate la unitățile spitalicești pentru îngrijiri medicale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu violent la un depozit de carburant din Mureș. Pompierii clujeni participă cu echipaje de sprijin. UPDATE: Un mort și trei răniți

abonare newsletter