Ştiri din Transilvania

Bărbat strivit de un copac, într-o pădure greu accesibilă din Maramureș. A fost preluat de un elicopter. FOTO

Un bărbat care a fost strivit, miercuri, de un trunchi de copac în localitatea Boiu Mare, în timp ce lucra la pădure, a fost extras cu ajutorul elicopterului SMURD, el fiind în stare de inconştienţă.

Un bărbat care a fost strivit, miercuri, de un trunchi de copac în localitatea Boiu Mare, în timp ce lucra la pădure/ Foto: Salvamont Maramures - Facebook Un bărbat care a fost strivit, miercuri, de un trunchi de copac în localitatea Boiu Mare, în timp ce lucra la pădure/ Foto: Salvamont Maramures - Facebook

 

 


Un bărbat de 34 de ani a fost grav accidentat în timp ce tăia copaci în zona Boiu Mare. 

 


Victima luna într-o zonă abruptă, greu accesibilă.

„Bărbat de 36 ani aflat la muncă la exploatare material lemnos a suferit un grav accident cu politraumatisme fiind inconștient în acest moment.
Salvatorii montani care s-au deplasat în zonă sunt deja la locul accidentului. A fost solicitat si elicopterul de la POA Jibou, echipaj care are în componență medic, care a ajuns deja la fața locului(…)Victima a fost stabilizată și pregătită pentru extracția cu elicopterul, locul extracției fiind aproximativ cu 3 - 500 metri mai jos dar datorită terenului accidentat deplasarea este extrem de grea. Victima a fost predată echipajului de pe elicopterul de la POA Jibou”, au transmis reprezentanții Salvamont Maramureș.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Drum lin spre cer, înger drag". Trupul băiatul dispărut în Tarnița, recuperat de salvamontiști!

Accident GRAV în Gilău. Un motociclist a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter