Actualitate

„Drum lin spre cer, înger drag". Trupul băiatul dispărut în Tarnița, recuperat de salvamontiști!

Băiatul de 23 de ani, dispărut încă de sâmbătă după-amiaza în Lacul Tarnița, a fost recuperat astăzi de salvamontiști și scafandri, la aproape 24 de ore de la dispariție.

Adi s-a înecat în Lacul Tarnița, iar trupul său a fost găsit la aproape 24 de ore de la tragedie. Foto: arhivă personală Facebook. Echipele de salvare au adus cele mai performante detectoare din lume să îl găsească. Foto: ISU Cluj Adi s-a înecat în Lacul Tarnița, iar trupul său a fost găsit la aproape 24 de ore de la tragedie. Foto: arhivă personală Facebook. Echipele de salvare au adus cele mai performante detectoare din lume să îl găsească. Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii și salvamontiștii au anunțat că trupul băiatul a fost recuperat de scafandri, la aproape 24 de ore de la dispariție. Băiatul a dispărut sâmbătă în jurul orei 17.30.

 


„A fost găsit, fiind recuperat de către cei de la Salvamont”, spun echipele prezente la Tarnița.

„Azi, 10 septembrie, în jurul orei 14.30, tânărul de 23 de ani, din județul Cluj, înecat la data de 9 septembrie în Lacul Tarnița, a fost găsit în urma misiunilor de căutare de către salvamontiștii-salvatorii acvatici din cadrul Salvaspeo Cluj. Trupul acestuia a fost transportat la IML Cluj. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpa”, transmite IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI: Cine e băiatul dispărut în Tarnița? Are 23 de ani și înota alături de iubită când s-a produs tragedia

Potrivit paginii sale de Facebook, Adi L. era din Huedin și a studiat la Liceul Tehnologic Vlădeasa. Acum, prietenii și cunoscuții lui se pregătesc de înmormântare.

„Adi, este inadmisibil de dureros să vorbesc despre tine la trecut.. ai fost colegul meu de clasă 4 ani de zile, 4 ani în care mereu mi-ai schițat un zâmbet pe chip. Mai mult decât colegul meu, te-am considerat mereu prieten! Ai fost un băiat cu un bun simț extraordinar și un caracter pe măsură! Nu îmi găsesc cuvintele, nici nu cred că mi le voi găsi prea curând. Drum lin spre cer înger drag!! Nu te vom uita niciodată” sau „Drum lin spre cer, Adi. Dumnezeu să te odihnească în pace. Multă putere familiei. Nu te vom uita niciodată”, sunt doar două din zecile de mesaje care circulă pe rețelele de socializare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

12 companii, interesate de proiectul hidrocentralei de la Tarnița-Lăpuștești

Băiatul dispărut în Tarnița, căutat cu cele mai perfomante detectoare din lume, plus o dronă

Curajoși! Peste 100 de înotători traversează Tarnița. Cel mai tânăr participant are 13 ani!

abonare newsletter