Actualitate

Incendiu la o casă din Cășeiu! Acoperișul a fost cuprins de flăcări. UPDATE: Incendiu lichidat după trei ore de intervenție

Un incendiu a cuprins, luni, acoperișul unei case din comuna clujeană Cășeiu.

Casă distrusă de flăcări, în Cășeiu. Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit/foto: ISU Cluj Casă distrusă de flăcări, în Cășeiu. Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit/foto: ISU Cluj

 

 


Un incendiu a izbucnit, luni, la o casă din comuna clujeană Cășeiu.

 


Potrivit ISU Cluj, flăcările se manifestă generalizat la acoperișul casei de aproximativ 150 mp:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un incendiu de casă în localitatea Urișor,  comuna Cășeiu. Din informațiile primite până în prezent, flăcările se manifestă generalizat la acoperișul casei de aproximativ 150 mp. Până acum nu au fost persoane care să solicite sprijin medical. Acționăm la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate, alături de o ambulanță SMURD (…) Incendiul este localizat, nu există posibilitatea să se extindă. Echipajele noastre lucrează pentru lichidare”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


UPDATE: 18:50

După aproximativ trei ore și jumătate, pompierii dejeni au încheiat intervenția de la Urișor, comuna Cășeiu. 


Odată ce au ajuns la locul solicitării, forțele ISU Cluj au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească, precum și la acoperișul casei, de 200 de mp. 

„Focarul a fost localizat rapid, iar flăcările nu s-au extins. Pentru lichidarea totală a fost însă necesară decopertarea întregii case. În tot acest timp, nicio persoană nu a solicitat îngrijiri medicale”, informează ISU Cluj. 


Incendiul a distrus 3 camere, o baie și un hol de la nivelul superior. Totodată, au fost afectate două camere de la parter. 

Cercetările preliminare au arătat faptul că incendiul a pornit cel mai probabil de la anexa gospodărească, în interiorul căreia s-a produs un scurtcircuit la un cablu amplasat necorespunzător față de materialele combustibile. La misiune au luat parte două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate, precum și o ambulanță SMURD. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu sâmbătă dimineața în Soporu de Câmpie, Cluj. O casă s-a făcut scrum! FOTO

Incendiul la camionul de pe A10 Sebeș-Turda, lichidat după 4 ore! A pornit de la niște scântei

Mașină distrusă de flăcări pe strada Edgar Quinet. Mașini parcate în zonă, la un pas de a fi atinse de incendiu. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter