Sport

5 la rând! CFR Cluj o învinge pe Univ. Craiova și obține un nou titlu de CAMPIOANĂ

CFR Cluj s-a impus duminică seara cu 2-1 în fața celor de la Universitatea Craiova, într-un meci disputat în penultima etapă din play-off-ul Ligii 1.

CFR Cluj obține al 8-lea titlu de campioană din istorie. FOTO: CFR Cluj CFR Cluj obține al 8-lea titlu de campioană din istorie. FOTO: CFR Cluj


CFR Cluj a câștigat al 5-lea titlu consecutiv și al 8-lea titlu din istoria clubului, după succesul obținut în fața celor de la Universitatea Craiova. Echipa antrenată de Marius Șumudică și Dan Petrescu a dominat întreg sezonul regulat, dar și play-off-ul.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

CFR Cluj a deschis scorul în minutul  doi al meciului cu Universitatea Craiova, datorită unui gol marcat de Nana Boateng. Mijlocașul african a marcat cu o lovitură de cap, în urma unei faze fixe executată de Ciprian Deac.


Trupa din Gruia părea că și-a asigurat victoria și titlul în debutul reprizei secunde. Gabriel Debeljuh a primit un cadou de la Valerică Găman și l-a executat fără emoții pe Mirko Pigliacelli.

Oltenii au revenit în meci în minutul 61, atunci când Mateiu a prins un șut excelent din afara careului și l-a învins pe Letica.


Titlul din această seară se alătură celor obținute în sezoanele 2007–08, 2009–10, 2011–12, 2017–18, 2018–19, 2019–20, 2020–21.

CITEȘTE ȘI:

Acuzații grave făcute de Gigi Becali după Voluntari - FCSB 2-2: „Au avut 3.000 de euro primă de la CFR Cluj”

FC Voluntari - FCSB 2-2. CFR Cluj poate câștiga al 5-lea titlu consecutiv duminică seara. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter