Sport

Erik Linkar nu îşi dă demisia de la „U” Cluj: „Problema mea este de natură medicală”

Erik Linkar, antrenorul „U” Cluj a clarificat lucrurile: nu intenționează să își dea demisia, așa cum s-a vehiculat în spațiul public.

 

 


Conform comunicatului oficial transmis de FC Universitatea Cluj, Erik Lincar va rămâne în continuare antrenorul echipei, dar are nevoie de câteva zile libere pentru a se reface în urma operației suferite la picior.

 


Redăm comunicatul redactat:

„În urma informațiilor false apărute în presă cu privire la lipsa susținerii antrenorului Erik Lincar de către conducerea clubului nostru, acesta face următoarea precizare:


 «Principala mea problemă este de natură medicală, astfel eu alături de conducerea clubului caut o soluție prin care să reușim să găsim o perioadă cu mai multe zile libere. Am nevoie de timp pentru a mă putea reface după operația de la picior. Problema menționată nu are nicio legătură cu informațiile apărute în presă legate de susținerea pe care mi-o oferă conducerea clubului. E o situație medicală pe care ar fi trebuit s-o înțeleagă toată lumea, iar noi vom găsi soluția optimă pentru a continua proiectul promovării în Liga 1»”, a declarat antrenorul echipei.

CITEȘTE ȘI:


Marius Şumudică a reziliat contractul cu CFR Cluj. Dan Petrescu îi ia azi locul

Ultimele Stiri
abonare newsletter