monitorulcj.ro Menu
Sport

CFR Cluj are un nou antrenor! Neluțu Varga a dat marea lovitură pe piața transferurilor

CFR Cluj are un nou antrenor după mai multe zile de incertitudine. Neluțu Varga ar fi bătut palma cu Marius Șumudică și antrenorul trecut pe la Rapid este ca și acontant.

CFR Cluj are antrenor! Neluțu Varga a dat marea lovitură pe piața transferurilor

 

 


CFR Cluj s-a despărțit de Edward Iordănescu în această săptămână, cel care a adus ultimul titlu, iar conducerea echipei a fost nevoită să caute un nou antrenor. Neluțu Varga se pare că a ajuns la un acord cu Marius Șumudică, iar tehnicianul trecut în carieră pe la Astra, Rapid sau Vaslui urmează să pregătească  echipa din Gruia.

Șumudică s-a constacrat în ultimii ani în Turcia, acolo unde le-a antrenat cu succes pe Kayserispor și Gaziantep. Tehnicianul român a plecat însă cu scandal de la ambele echipe, deși a avut rezultate bune.


Edi Iordănescu a plecat de la CFR Cluj

Ultimul antrenor al campioanei României a avut o relație tensionată cu oficialii clubului din Gruia și a decis să plece de la CFR Cluj.

„Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te ataşezi.


Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulţumesc preşedintelui, care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului, care ştiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune şi întregii conduceri.

Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei!! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! HAI CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI!!


PS - Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!!", a scris Iordănescu, pe Facebook.