Sport

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj. Antrenorul „feroviarilor” a dezvăluit motivul

Edi Iordănescu a cucerit titlul cu CFR Cluj, însă a dat de înțeles că nu va rămâne alături de echipa din Gruia. Antrenorul echipei a explicat și care ar fi motivele pentru care va părăsi echipa din Gruia.

 

 


Edi Iordănescu, antrenorul feroviarilor va pleca din de la CFR Cluj din cauza diferențelor de viziune cu conducerea clubului, respectiv pentru că nu au fost îndeplinite „anumite condiții" din partea managementului a spus Iordănescu într-un interviu pentru Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

 


„Dar eu vreau să vă asigur de un singur lucru: pentru mine, prioritate de continuitate a avut CFR Cluj, sută la sută. M-am atașat de loc, de oraș, de locul meu de muncă, de biroul meu, de băieți, de echipă ... De ei mi-e cel mai greu să mă despart, vă spun cu sinceritate, lor le sunt extrem de recunoscător pentru tot parcursul și pentru tot concursul pe care și l-au dat.

Mi-e greu să mă despart de oamenii din Cluj. Mi-aș fi dorit să fiu implicat în reconstrucția echipei pentru că va fi nevoie de acest lucru fiind foarte mulți jucători la final de contract. Mi-e greu să mă despart de suporteri, cu care chiar dacă n-am interacționat foarte mult, pentru că nu a fost permis acest lucru, la ultimul joc m-au tratat la cel mai înalt nivel și pentru asta mi-aș fi dorit să fiu mai departe antrenorul echipei lor.
Acum, pentru o continuare a colaborării ar fi fost nevoie ca anumite condiții să se îndeplinească și viziunea să fie una comună.


Eu știu, însă, că la CFR Cluj este un patron care face eforturi majore pentru a susține condiții foarte bune la echipă, un președinte care tot timpul știe ce are de făcut, un profesionist desăvârșit, care are în spate oameni inteligenți, alături de care poate să muncească și să reconstruiască viitorul echipei. Rămâne de văzut ce ne va oferi”, a declarat Edi Iordănescu pentru lpf.ro

CITEȘTE ȘI:


CFR Cluj - FCSB, ultimul meci al sezonului. Campionii din Gruia primesc titlu de campioni

Ultimele Stiri
abonare newsletter