Sport

Erik Lincar, noul antrenor al Universităţii Cluj: „Îmi doresc să evoluăm la nivelul Ligii 1”

Erik Lincar a fost numit marți antrenor al echipei Universitatea Cluj. Fostul internațional vrea să ducă echipa la nivelul Ligii 1.

 

 


Tehnicianul în vârstă de 42 de ani vine la „U” după ce a antrenat echipe precum Turris Turnu Măgurele, Academica Clinceni, Universitatea Craiova sau Concordia Chiajna, anunță clubul pe site.

 


„Sunt foarte fericit că am ajuns la o echipă precum Universitatea Cluj, o echipă iubită în întreaga Românie și îmi doresc cu ardoare să evoluăm la nivelul Ligii 1”, a declarat Erik Lincar noul antrenor al echipei „U” Cluj, care în prezent se află la nivelul Ligii 2. 

Potrvit clubului, Erik Lincar, născut în Oradea, a debutat ca fotbalist în prima ligă din România pentru Steaua București în 1997. El a ajuns la formația din Ghencea după ce și-a făcut junioratul la Girondins de Bordeaux. La primul sezon ca fotbalist profesionist a câștigat titlul de campion. În 2002, după ce a cucerit încă o cupă și un titlu în România, Erik Lincar a fost transferat de Panathinaikos în Grecia. Pentru formația din peninsula elenă a bifat zece meciuri. Fostul mijlocaș a ajuns în 2005 la Amkar Perm. Pentru echipa din Rusia a strâns 31 de jocuri și a înscris două goluri. A revenit în România un an mai târziu la FC Național București.


Foto: Universitatea Cluj

CITEȘTE ȘI:


Bătaie mare pentru postul de antrenor la „U” Cluj. Erik Lincar, ultimul nume apărut pe listă

 

Video. Ribeiro de la “U” Cluj a bătut în cel mai penibil mod penaltyul primit în meciul cu Recea

 


 

abonare newsletter