Sport

Petrescu acuză oboseala după înfrângerea cu Poli Iași: "E normal. Stăm doar prin avioane"

CFR Cluj a pierdut cu 2-0 în fața celor de la Poli Iași în etapa a 14-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Formația condusă de Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 10 prin Valentin Costache,  dar Poli Iași avea să egaleze în minutul 45 al primei reprize prins Passaglia. Mijlocașul celor de la Poli Iași a șutat de la aproximativ de 20 de metri și l-a învins pe Giedrius Arlauskis, cel care ar fi putut face mai mult la execuția argentinianului.

Arlauskis l-a trădat din nou pe Dan Petrescu în minutul 76, atunci când lituanianul a greșit grav la șutul dintr-un unghi imposibil al lui Gallego. CFR Cluj rămâne pe primul loc și după această înfrângere, deoarece Viitorul a pierdut în această etapă cu 3-2 pe terenul lui Dinamo, iar Universitatea Craiova a remizat, 0-0, contra Academicăi Clinceni.


Dan Petrescu a dat vina pe oboseală și pe faptul că jucătorii nu se antrenează împreună din cauza meciurilor programate în Europa League și Liga 1.

"Nu ne aşteptăm să avem iar o înfrângere, după meciul din Europa. Moralul nostru la pauză era destul de rău, i-am văzut pe toţi cu capul în pământ.  E de înţeles că nu jucăm foarte bine, pentru că foarte mulţi jucători nu au meciuri în picioare, nu au ritm şi e normal. Repriza a doua am fost mai buni cred eu, Iaşi nu cred că a avut nicio ocazie în repriza a doua. Nu ţin minte niciun şut. E ceva negativ pentru noi că nu mai câştigăm în deplasare, dar eu zic că e de înţeles. Stăm numai în avioane, numai pe drumuri şi jucătorii nu îi antrenez eu mereu. Unii rămân acasă, unii vin cu noi, se vede e clar" a declarat Petrescu.


Tehnicianul celor de la CFR Cluj a recunoscut că Arlauskis a fost principalul vinovat la cele două goluri încasate de echipă, dar nu l-a criticat în spațiul public:

"Când pierdem, pierdem toţi.  Nu pot să fiu supărat pe un jucător. În primul rând antrenorul e de vină când se pierde şi după echipa. Când se câştigă echipa e prima şi după antrenorul. E normal că sunt supărat pe mine în primul rând" a adăugat tehnicianul campioanei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter