Sport

FCSB - CFR Cluj se va juca pe Arena Naţională după schimbarea gazonului

CFR Cluj se va deplasa în etapa cu numărul 10 din Liga 1 Casa Pariurilor pe terenul celor de la FCSB, într-un meci care se va disputa pe Arena Naţională.

Formaţia din Bucureşti va evolua în următoarea perioadă pe Naţional Arena după reparaţiile la care a fost supus gazonul din capitală.

"FCSB a solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal ca partidele considerate pe teren propriu, până la finalul sezonului 2019-2020, să se desfășoare pe Arena Națională. Primul meci din Campionatul Național CASA Liga 1 pe care care vicecampioana îl va disputa pe cel mai mare stadion al țării va fi derby-ul cu CFR Cluj din etapa a 10-a.", este anunţul făcut de Liga Profesionistă de Fotbal.



Cele două echipe s-au luptat în ultimii doi ani pentru titul de campioană în Liga 1, dar în actuala stagiune lucurile sunt mult mai complicate. FCSB ocupă locul 11 după opt etape disputate cu şapte puncte acumulate şi multe probleme în sânul echipei, în timp ce formaţia clujeană este pe locul doi cu 17 puncte, unul mai puţin faţă de liderul Gaz Metan Mediaş.


CFR Cluj se va deplasa la meciul cu FCSB după duelul cu Lazio Roma, meci programat pe 19 septembrie la Cluj-Napoca. Trupa din Gruia nu-i va avea la meciul cu FCSB pe Cosmin Vâtcă şi Mario Camora, eliminaţi în meciul cu Astra Giurgiu, în timp ce Dan Petrescu şi Adrian Păun aşteaptă verdictul din partea Comisiei de Arbitraj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter