Sport

Mihai Silvășan, înaintea meciului cu Oradea: „Va conta să nu mai repetăm greșelile”

Echipa de baschet U-BT Cluj va juca duminică, pe teren propriu, cu CSM Oradea, în etapa a patra a Top 6 LNBM.

După înfrângerea suferită pe terenul echipei CS Timișoara, scor 78-80, jucătorii antrenați de Mihai Silvăşan sunt obligaţi să câştige meciul cu CSU Oradea pentru a menține contactul cu liderul CSU Sibiu, dar şi pentru a merge liniştiţi în pauza de trei săptămâni.

Oradenii vin la Cluj după două înfrângeri consecutive, 85-88 cu Timișoara și 69-83 cu Sibiu.


Clujenii speră să revină cu o victorie pe propriul teren și să țină în continuare aproape de liderul CSU Sibiu.

Antrenorul echipei U-BT Cluj, Mihai Silvășan, a declarat înaintea meciului, că speră să fi învățat din greșelile meciului anterior și să câștige meciul de duminică.
„În ultimii ani s-a creat o rivalitate între cele două echipe. Ei sunt echipa campioană și indiferent de probleme, vor veni aici să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga. Au mentalitate de învingători și sunt o echipă incomodă, indiferent de situația în care se află. Noi ne dorim să câștigăm, mai ales după înfrângerea de la Timișoara, care a fost al treilea meci pe care l-am pierdut în deplasare la ultima posesie. Sper să învățăm din greșeli și atunci când va conta să nu le mai repetăm. Așteptăm lumea la sală, în număr cât mai mare, sperăm să fie un public numeros”, a declarat Mihai Silvășan.


Antrenorul clujenilor nu se va putea baza pe tot lotul, Kuti și Marinov fiind în continuare indisponibili.
„A fost greu să jucăm cu atâtea probleme de lot, rotația a fost mult mai scurtă, însă pe final am avut posibiliatea să câștigăm. Ei și-au fructificat oportunitățile, noi nu am reușit. Ce a contat cel mai mult este că ne-au lipsit Kuti și Marinov, probabil cei mai buni apărători ai noștri din backcourt. Ei doi vor lipsi și la meciul cu Oradea”, a spus Mihai Silvășan.

Meciul dintre U-BT Cluj și CSM Oradea va avea loc duminică, 10 februarie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter