Sport

Concursul de Orientare Cluj-West Open şi Trofeul Floreşti, la cea de a 17-a ediţie

Sâmbătă, 22 şi duminică, 23 septembrie se vor desfăşura cele două etape ale celei de a 17-a ediţie a tradiţionalului concurs de orientare Cluj West Open şi a Trofeului Floreşti.

Locul competiţiei va fi în vecinătatea Clujului, în hotarul Floreştiului, în pădurea din Dealul Gârbăului aşezat între pâraiele de pe Valea Boşorului şi cea a Gârbăului.

Concursul va fi organizat de Clubul Sportiv de Orientare Dudu Floreşti, sub egida Federaţiei Române de Orientare, a Direcţiei pentru Sport a Judeţului Cluj şi a Comisiei Judeţene de Orientare, cu sprijinul Primăriei Comunei Floreşti.


Peste 150 de sportivi, între 10 şi 80 de ani, din țări precum România, Ungaria şi Finlanda vor lua startul la acest concurs. Concurenţii din ţară vin din 12 cluburi sportive, din 7 judeţe, majoritate din Transilvania, dar şi din Dolj şi Ilfov. Concureţii vor alerga pe traseele proiectate de dl. ing. Dumitru Cioban, peşedintele C.S. Dudu Floreşti. La etapa de sâmbătă se vor parcurge traseele de medie distanţă –  cu lungimi între 1,7 şi 5,1 km, iar în cea de a II-a, de duminică,  traseele de lungă distanţă, cu lungimi până la 6,7 km – măsurate în linie aeriană.

Rezultatul se determină pe baza cumulării timpilor realizaţi la cele două etape.


Premierea va avea loc la Centrul de Concurs de pe Valea Gârbăului, duminică la ora 13:45.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter