Sport

Schimb de replici între Duckadam și portarul CFR Cluj! Lucian Goian intervine

După meciul cu Dinamo, portarul CFR-ului Traian Marc a fost acuzat de Helmuth Duckadam, directorul de imagine al FCSB, că ar fi greșit intenționat la golul lui Stelian Filip datorită trecutului său în echipamentul ”alb-roșu”.

Portarul „feroviarilor”, revoltat după meci, a comentat situația explicând faptul că a fost faultat și că statistica meciurilor victorioase împotriva lui Dinamo, fosta sa echipă, spune cu totul altceva. Marc de asemenea a adăugat pentru GSP:

”Către despre domnul Duckadam, mi-aș permite să-i transmit că statutul de legendă a fotbalului nu-i conferă și puteri supranaturale de a arunca cu noroi și pietre în cariera altora! Cine mai face acuzații la adresa mea, trebuie să le probeze în instanță. Eu nu stau să demontez ce declară unul sau altul. O să-i dau în judecată.”


În tot acest scandal, fotbalistul Lucian Goian a simțit nevoia să intervină în ajutorul portarului brașovean printr-un mesaj postat azi pe site-ul de socializare Facebook ”Sunt cu tine până în pânzele albe, fratele meu! Nu ești primul și nici ultimul care a greșit, așa e la fotbal. Dar de aici până la faptul că anumite persoane își permit să arunce cu noroi bazându-se doar pe presupuneri... este cale lungă. Ridică-te, scoate-ți pumnale din coaste și mergi mai departe. Și țin să precizez când ai adus Cupa în Gruia chiar după un meci cu Dinamo, a fost bine!!!”

Cei doi fotbaliști au jucat împreună atât la FC Brașov, cât și la Dinamo și CFR Cluj.


Raluca Sas

Etichete: cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter