Sport

Fotbaliștii de la U.B.B. și-au „demolat” adversarii

După înfrângerea imprevizibilă din prima zi, jucătorii de fotbal de la Babeș- Bolyai au câștigat cu detașare ambele meciuri din cea de a doua zi, primul cu 5-0 contra echipei reprezentante orașului Abu Dhabi, cei care au înscris fiind Răzvan C. Muntean (3), Vlad Vălean și Andrei Vasilichi, iar cel de al doilea meci cu 13-0, împotriva echipei pariziene.

Ținând cont faptul că francezii nu s-au prezentat la primul meci de azi, cu prima echipă a Romei, la meciul cu fotbaliștii clujeni au datdovadă de neprofesionalism, luând echipa adversară în derâdere cu rostogoliri concomitente pe teren, alergare în jurul adversarilor fără sens.

Băieții de la Babeș- Bolyai sunt foarte bucuroşi de rezultate, însă sunt conștienți de seriozitatea competiției și speră să se întoarcă acasă din nou cu titlul de campioni. „După înfrângerea suferită ieri, la primul meci de astăzi am arătat putere de caracter și voință, iar unitatea grupului și-a pus amprenta asupra scorului. Am reușit să ne impunem jocul și să marcăm foarte repede, chiar în minutul 2. În cel de al doilea meci am întâlnit o echipă mult mai slab cotată, acest fapt văzându-se în scorul final. Mâine trebuie sa fim mult mai concentrați și să tratăm fiecare meci ca o finală”, a declarat Răzvan Cristian Muntean, goalgeterul echipei, fost component al F.C. Hunedoara.


La câteva momente de aflarea atacului din Paris, luând în calcul că la aceasta competiție inter-universitară participă inclusiv echipe pariziene, studenții de la U.B.B. s-au adunat, manifestându-și solidaritatea față de studenții francezi, care și-au plâns cunoștințele ce au fost afectate de nefericitul eveniment.

Articol de Laura Ciobaniță, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB

abonare newsletter