Sport

Momente emoționante pe Cluj Arena

Mihai Neșu a fost adus de George Ogăraru la clubul Universitatea Cluj unde este video-analist. Revenirea sa în lumea fotbalului profesionist a fost marcat în primul meci al ”șepcilor roșii” pe teren propriu cu noua conducere tehnică.

Înainte de începutul meciului, imediat după prezentarea echipelor, Mihai Neșu a intrat pe teren unde a fost primit cu aplauze din partea suporterilor și a primit din partea LPF o plachetă în semn de respect pentru întreaga lui muncă pe care încă o depune pentru sportul românesc. Și clubul Universitatea Cluj i-a făcut un cadou, un copil dăruindu-i din partea clubului un desen cu un curcubeu în formă de U și un soare desenat, iar galeria a scandat „Mihai Neșu este unul dintre noi”.

La pauză pe ecranele de pe stadion a fost proiectat o fotografie cu Călin Zanc, fost mijlocaș al „șepcilor roșii” care a murit într-un accident de mașină în urmă cu câteva zăptămâni. În același timp crainicul a evocat cariera fostului jucător în Liga 1 și a fost difuzată melodia interpretată de Florian Pittiș și Pasărea Colibri, „Sfârșitul nu-i aici”.


abonare newsletter