Sport

Debut istoric în Cupele Europene pentru ACS Potaissa

ACS Potaissa Turda va înfrunta echipa israeliană Maccabi Tel Aviv, într-o dublă dispută care va stabili echipa care se va califica în turul următor al Cupei EHF.

Președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac este conștient de dificultatea meciurilor și îndeamnă publicul să fie alături de echipă la această premieră pentru echipa condusă de el. „Va fi un meci greu, o dublă confruntare cu o echipă experimentată. Noi suntem la primul meci oficial într-o cupă europeană și avem nevoie ca publicul să fie prezent în sală a cele două meciuri. Îi așteptăm să ne încurajeze! Băieții sunt montați la acest meci, după dușul rece de la București, și sunt convins că vor da tot ce pot pentru o calificare istorică în turul următor. Din păcate, la noi nu pot evolua Nenad Savic și Lucian Ignat, ambii cu probleme medicale”, a declarat președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac.

Meciurile se vor disputa sâmbătă și duminică, de la ora 18.00. Pentru cele două jocuri, prețul biletelor este de 30 lei/ambele meciuri și 20 lei/1 meci. Biletele se pot cumpăra de la magazinul 4You situat în centrul Turzii, peste drum de catedrala ortodoxă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter