Sport

Show total în prima zi a Cupei Liceelor

Cea de-a zecea ediție a Cupei Liceelor la fotbal a debutat azi cu meciuri extrem de spectaculoase. Performera zilei a fost echipa LPS (foto), care a câștigat cu 11-1 în fața celor de la George Coșbuc. Partidele au fost oficiate de Horațiu Feșnic și Dan Dreve, ambii arbitri de Liga I.

Show total în prima zi a Cupei Liceelor la fotbal, cea mai galonată competiție interșcolară. Campioana ultimelor ediții, LPS Cluj, a debutat furtunos și în acest an. Elevii pregătiți de Călin Tecoanță și Mihai Nicoară au înscris o căruță de goluri în poarta adversarilor de la George Coșbuc. LPS s-a impus cu 11-1, înregistrând și cel mai mare scor al zilei. Și Edmond Nicolau a trecut lejer de Seminarul Teologic Ortodox, scor 5-1.

Emoții nu au avut nici cei de la Liceul Emanuel. Conduși de pe margine de Corina Mureșan, aceștia au învins cu 4-1 pe George Barițiu. Alexandru Borza și Onisifor Ghibu au câștigat la scor de neprezentare în fața celor de la Eugen Pora, respectiv Victor Babeș. De cealaltă parte, fotbaliștii de la Aurel Vlaicu au obținut victoria în fața rivalilor de la Tehnofrig, scor 4-2.


Meciuri pe viață și pe moarte

Cele mai echilibrate dueluri s-au disputat între Augustin Maior - Lucian Blaga (4-3), Avram Iancu – Liceul de Informatică (2-1), Transporturi – Gheorghe Lazăr (3-4) și Economic – Energetic (0-1).

Singurul rezultat de egalitate al zilei s-a consemnat în partida dintre Nicolae Bălcescu  și I. M. Klein, scor 3-3.


Calcan a dat lovitura de start

Tânărul mijlocaș al Universității Cluj, Andreas Calcan, a dat lovitura de start a ediției din acest an a Cupei Liceelor. În edițiile precedente, fotbalistul oltean a participat activ în cea mai importantă întrecere sportivă dintre liceele clujene. Acum a venit din postura de jucător-cheie al trupei pregătite de Mihai Teja.

Rezultatele înregistrate în prima zi:

1. Edmond Nicolau – Seminarul Teologic Ortodox 5-1
2. Alexandru Borza – Eugen Pora 3-0
3. Emanuel – George Bariţiu 4-1
4. Anghel Saligny – Gheorghe Şincai 1-3
5. LPS – George Coşbuc 11-1
6. Economic – Energetic 0-1
7. Onisifor Ghibu – Victor Babeş 3-0
8. Augustin Maior – Lucian Blaga 4-3
9. Avram Iancu – Liceul de Informatică 2-1
10. Tehnofrig – Aurel Vlaicu 2-4
11. Transporturi – Gheorghe Lazăr 3-4
12. Nicolae Bălcescu – I.M. Klein 3-3

Ultimele Stiri
abonare newsletter