Sport

România, în sferturile Campionatului Mondial la tenis de masă

Succesul reprezentativei de tenis de masă feminin a României asupra Coreei de Sud poate fi considerat cel mai mare şoc al Campionatelor Mondiale pe echipe de până acum, spun reprezentanţii forul internaţional.

Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în sferturile primei divizii de la Campionatul Mondial pe echipe de la Tokyo, după ce a învins, vineri, cu scorul de 3-2, reprezentativa Coreei de Sud, informează site-ul oficial al competiţiei.

 “Ţările asiatice bătându-le pe cele europene în competiţiile europene s-a întâmplat de atâtea ori în era modernă, încât a devenit o obişnuinţă. Totuşi, vineri după amiază la Tokyo, lucrurile s-au inversat. În prima divizie, Coreea de Nord a învins Ucraina, dar au urmat două victorii pentru echipele de pe bătrânul continent; Olanda a trecut de Taiwan înainte ca România să realizeze ceea ce poate fi considerat cel mai mare şoc al turneului de până acum”, a notat federaţia internaţională, pe site-ul oficial.


Elizabeta Samara a învins-o pe Haeun Yang, scor 3-2 şi a pierdut meciul cu Hyowon Seo, scor 1-3. Bernadette Szocs a fost învinsă de Hyowon Seo, scor 3-1, dar a câştigat meciul cu Haeun Yang, scor 3-2, iar Daniela Dodean a trecut de Hajung Seok, scor 3-2.

În sferturi, România va întâlni echipa statului Singapore.

Etichete: tenis de masa
Ultimele Stiri
abonare newsletter