Sport

Antrenorul secund al „U" Mobitelco, Paul Chetreanu a lansat trei volume de poezii

Antrenorul secund al echipei „U" BT Mobitelco, Paul Chetreanu, și-a lansat cele trei volume de poezii: "Conglomerat al morții", "Eu sunt... un visător malign" și Elixirul iubirii".

Sursa foto: u-mobitelco.ro Sursa foto: u-mobitelco.ro

Acestea sunt primele volume de poezii ale fostului baschetbalist, Paul Chetreanu. Cei prezenți au fost provocați de către autor să citească fragmente din poeziile sale, dar și să scrie împreună o poezie începând cu un vers prestabilit. Paul Chetreanu a făcut, de asemenea, și un experiment specific profesiei sale de psihoteraput cu cei prezenți.

"A fost un moment important și foarte emoționant pentru mine. E o etapă nouă în viața mea. Deși fac acest lucru de câțiva ani, doar acum mi-am găsit curajul să îmi expun în lume gândurile și scrierile. Am dorit să fie un eveniment mai intim cu oameni apropiați vieții mele, cărora le mulțumesc din suflet că mi-au fost alături. A fost o seară magică pentru mine și sper că și pentru cei care au fost prezenți acolo. Am încercat să fie o lansare de carte mai inedită, în care și publicul să interacționeze și să simtă și ei latura lor creativă. Scriu în prezent la alte trei cărți, două de proză și una de poezii, sper ca până la începutul anului viitor să definitivez cel puțin una dintre ele", a declarat Paul Chetreanu la finalul evenimentului, citat de siteul „U" BT Mobitelco.

Cele trei volume de poezii vor fi scoase pentru prima data la vânzare cu ocazia Small Star Game-ului din 14 aprilie (din cortul special amenajat pe platoul Sălii Sporturilor) și cu ocazia All Star Game-ului din 15 aprilie (de la Sala Sporturilor). Fiecare volum de poezie costă 25 de lei.


Volumul 1 - „Conglomerat al morții"
Poezia: Ninsoare neagră - fragment


Şi stau întins…mi-e ninsă faţa
De lacrimi multe din sicrii
Aş vrea acum să-mi fii dulceaţa
Să uit că poate ai să vii!

abonare newsletter