Sport

A fost lansată prima platformă online din România dedicată tinerelor talente din fotbal

Prima platformă online din România dedicată tinerelor talente din fotbal, premiumplayers.ro, a fost lansată, în această săptămână, iar fotbaliştii, antrenorii şi cluburile au la dispoziţie un spaţiu pentru promovare.

Site-ul premiumplayers.ro oferă tinerilor posibilitatea de a-şi evidenţia atuurile, de a fi recomandat şi promovat de antrenorii cu care a lucrat, se arată într-un comunicat remis Mediafax.

Prin înscrierea pe această platformă, jucătorii pot deveni cunoscuţi, demonstrându-şi propriile performanţe şi calităţi, mediilor interesate şi avizate.


Cei interesaţi se pot înscrie prin crearea unui cont pe site sau prin înregistrarea pe website folosindu-şi contul de Facebook. Tinerii înscrişi îşi pot actualiza oricând informaţiile şi au posibilitatea de a crea evenimente publice sau private la care să invite alţi jucători sau antrenori. În funcţie de activitatea de pe site (numărul de meciuri jucate, numărul de goluri date), jucătorii-membri vor fi recompensaţi cu puncte şi vor putea participa la concursurile organizate de site, având şansa să câştige premii atractive.

Platforma online se adresează şi antrenorilor. Odată făcut un cont pe site, antrenorul poate căuta alţi jucători, îşi poate cunoaşte mai bine actualii elevi sau are ocazia să intre în dialog cu alţi oameni din breaslă.


Site-ul mai anunţă în timp real competiţiile interesante pentru fiecare club de fotbal, ce fotbalişti sunt interesaţi să îi treacă pragul sau ce antrenori ar dori să se alăture unui club sau altul.

abonare newsletter