Sport

Bianca Mădălina Molie, o medalie de aur şi două de argint la CM de haltere pentru juniori

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/08/bianca-madalina-molie.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Sportiva Bianca Mădălina Molie a câştigat în o medalie de aur şi două de argint, la Campionatele Mondiale de Haltere pentru Juniori, competiţie care se desfăşoară la Lima, în Peru.

Molie, care a concurat în cadrul categoriei 63 de kilograme, s-a impus la stilul smuls, cu 103 kilograme ridicate, iar la stilul aruncat s-a situat pe poziţia secundă, cu 118 kilograme. Cu un total de 221 de kilograme ridicate, românca a obţinut medalia de argint şi la total.


"Bianca a obţinut o performanţă foarte bună, dacă ţinen cont şi de faptul că ea a urcat în categorie, până acum concurând la 58 de kg. Durerea noastră este că am pierdut încă odată, la un singur kg, în faţa unei reprezentante a Chinei", a declarat Mihai Nicolae, unul dintre cei doi tehnicieni ai lotului naţional U20.

Bianca Mădălina Molie este componentă a lotului naţional U20, ai cărui antrenori sunt Mihai Nicolae şi Constantin Urdaş.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter