Sport

„U“ Mobitelco întâlnește liderul

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/17/18 u mobi oradea.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Campioana din sezonul 2010-11 va da piept astăzi cu CSM Oradea, formația care conduce în acest moment clasamentul Diviziei A. </strong></p>

Baschetbaliștii clujeni vor le ofere fanilor o victorie în fața liderului, la ultimul meci acasă înainte de Crăciun.

Elevii lui Niksa Bavcevic au fost învinși joi, surprinzător, pe teren propriu, de SCM Universitatea Craiova, 77-86. „Studenții“ au făcut una dintre cele mai slabe partide din ultimele sezoane. Mircea Cristescu, președintele grupării clujene, spune că jocul slab s-a datorat în mare parte atitudinii adoptate de jucători, care nu au respectat indicațiile lui Bavcevic. „După cum s-a văzut la ultimul meci, pentru noi a fost una dintre cele mai grele înfrângeri din ultimii 10 ani. Problema noastră nu este faptul ca am pierdut, ci maniera în care am tratat acest meci. Indisciplina tactică ne-a creat probleme, dar sper să fie un episod uitat, asta însă nu vom putea vedea decât la ora meciului cu Oradea“, a spus oficialul de la „U“ Mobitelco.
Niksa Bavcevic, tehicianul echipei clujene, recunoaște că elevii săi au probleme la jocul sub panou și spune că Oradea este favorită la victorie în meciul din această seară. „Întâlnim o echipă care joacă foarte bine, fac multe recuperări, fizic stau bine, joacă bine faza de tranziție și de aceea, după multe etape jucate acasă, cred că CSM Oradea este favorită. Nu este pentru nimeni un secret din faptul că avem probleme sub panou“, a spus antrenorul „studenților“.
Partida dintre „U“ Mobitelco BT și CSM Oradea se va disputa în această seară, de la ora 18.15 la Sala Sporturilor „Horia Demian“ și va fi transmisă în direct de DigiSport. Formația clujeană este pe locul cinci în clasamentul Diviziei A, cu 21 de puncte, iar bihorenii sunt lideri, cu 25 de punte.

Cristescu: „Nu mai sunt echipe slabe“

Mircea Cristescu, președintele de la „U“ Mobitelco BT, apreciază că Divia A de baschet masculin a crescut mult în valoare în ultimul timp: „ În acest campionat, dacă ne uităm la primele 10 - 12 locuri, nu mai sunt echipe slabe, ceea ce este un mare plus. Mulți jucători străini, care au jucat în diferite campionate, au rămas surprinși de valoarea campionatului. Asta, sigur, nu este o scuză pentru faptul că noi avem cinci înfrângeri. Diferența dintre a învinge și a pierde stă în atitudinea noastră. Când am avut atitudine, nimeni nu a putut să ne oprească. Sper ca meciul cu Oradea să fie un prim pas pentru a deveni o echipă puternică“, a spus Cristescu.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter