Sport

A doua victorie pentru handbalişti!

<p><strong>"U" Transilvania a obţinut cea de a doua victorie în acest sezon, în faţa echipei Universitatea Poli Timişoara. Clujenii s-au impus cu 27-21.</strong></p>

 

Elevii lui Ioan Ani-Senocico au dominat meciul de la un capăt la altul, reuşind să câştige în final la un scor confortabil. Cu această victorie, U Transilvania acumulează patru puncte în clasamentul Ligii Naţionale şi părăseşte ultima poziţie, pe care rămâne Dinamo."Un meci pe care l-am dominat de la un capăt la celălalt. Ne-am antrenat din greu trei săptămâni pentru acest meci şi pentru cel cu Dinamo. Vreau să-i felicit pe băieţi, în special pe Szopka, care a închis poarta. Mă bucură revenirea lui Burcă, Cucuieţ şi Daninfeld, ne putem desfăşura altfel antrenamentele acum. Abordăm cu aceeaşi seriozitate toate meciurile, astăzi a fost unul mai dificil. Urmează meciul cu Dinamo, o echipă care este acolo, ca şi noi, în subsolul clasamentului. Pentru noi perioada de pauză a fost foarte benefică", a declarat Ioan Ani Senocico pentru handbalvolei.ro la finalul partidei.


Pentru "U" Transilvania Cluj au evoluat: Szopka, Cucuieţ (portari), Turcu 6 goluri, Burcă 4, Irimiaş 4, Miroiu 3, Hagiu 3, Ursu 3, Hossu 2, Santeiu 2.

abonare newsletter