Sport

Remiză înainte de meciul cu Basel

<p><strong><img src="documente/stories/cfr iasi.jpg" border="0" align="right" />Campionii de la CFR Cluj au reuşit doar o remiză, 2-2, în meciul de pe teren propriu cu nou-promovata CSMS Iaşi.</strong></p>

Golurile clujenilor au fost marcate de Cadu '20 (penalti) şi Hora '73. Pentru CSMS Iaşi au înscris Milea '69 şi Herghelegiu '71.
1-0: Cadu transformă un penalti acordat de centralul Marian Balaci pentru o intervenţie în careu a lui Creţu la Kapetanos;
1-1: Milea egalează cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Vladu;
1-2: Herghelegiu împinge mingea în plasă din faţa porţii, după o pătrundere a lui Vladu pe partea stângă;
2-2: Hora readuce egalitatea pe tabela de marcaj cu un şut la colţul lung, după o pasă de la Camora.

Andone:  “Sunt supărat, nu trebuia să primim gol”

La finalul meciului, Ioan Andone, antrenorul celor de la CFR, s-a declarat dezamăgit de prestaţia elevilor săi. “Este surprinzător rezultatul. Ştiam că va fi un meci foarte greu. Am cedat iniţiativa şi am făcut nişte greşeli nepermise. Cred că jucătorii se simţeau câştigători din prima repriză şi din păcate am pierdut două puncte mari. Trebuie să redevenim echipa care nu primeşte gol. Au fost câteva momente de relaxare neînţelese. Nu avem nicio scuză. Trebuia să nu primim niciun gol. Sunt supărat, sunt două puncte mari. CSMS Iaşi e o echipă fără jucători consacraţi, dar care muncesc mult”, a spus Andone la Dolce Sport.
La Basel va fi un meci foarte greu. O să încercăm o organizare defensivă foarte bună şi să încercăm să înscriem la Basel. Să venim fără gol primit. Avem şansă", a adăugat tehnicianul din Gruia referitor la partida pe care CFR o va juca în preliminariile Ligii Campionilor împotriva celor de la FC Basel.

Caseta tehnică

CFR Cluj: Felgueiras - Pinto, Cadu, Maftei, Camora - Vass, Sare - Sougou (Hora '62), Bastos (Ronny '82), Valente - Kapetanos.
CSMS Iaşi: Irimia - Jovanovici, Creţu, Mitrea, Vladu (Onofraş '74) - Milea, Straton (Ţigănaşu '46) - Pătulea (Herghelegiu '67), Tudor, Keita - Ionescu.
Cartonaşe galbene: Vass '48 / Creţu '20, Ţigănaşu '59, Milea '61.
Meciul a fost arbitrat de o brigadă avându-l la centru pe Marian Balaci şi la cele două linii pe Gheorghe Bogdan şi Daniel Mitruţi.

abonare newsletter