Sport

„U“ vrea punct(e) și din deplasare

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/17/07 turnu u.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea va juca în această seară în deplasare cu CS Turnu Severin, într-un meci din cadrul etapei a 5-a a Ligii 1. </strong>

După victoria din meciul cu Viitorul Constanța, elevii lui Cristi Dulca încearcă să aducă puncte și din deplasare.
Universitatea Cluj va întâlni încă o nou-promovată, CS Turnu Severin. „Șepcile roșii“ au procentaj maxim în acest sezon în fața echipelor proaspăt venite în Liga 1. „Studenții“ au învins cu 1-0 pe Gloria Bistrița și cu 2-1 pe Viitorul Constanța, însă ambele meciuri s-au disputat pe Cluj Arena, în timp ce confruntarea cu formația din Turnu Severin va avea loc la malul Dunării. Pentru severineni contactul cu primul eșalon a fost unul destul de dur: în trei etape nu au câștigat nici un punct. Elevii lui Marian Bondrea au obținut primul punct abia în etapa a patra, într-un meci cu Astra Ploiești.
Jerry Gane, antrenorul secund de la CS Turnu Severin, este optimist înainte de meciul cu Universitatea Cluj. „După trei meciuri în care nu am obţinut nimic, deşi am fi meritat, pentru că nu se poate spune că nu am evoluat bine sau am pierdut la scor, iată că a venit soarele şi la noi. Am obţinut un punct muncit, care ne dă încredere că putem câştiga următorul meci şi urca astfel în clasament. E adevărat că în acest început de sezon am avut un oarecare trac, a existat şi destul ghinion, dar iată că s-a spart şi am smult în deplasare un punct, primul pentru noi în liga întâi“, a spus secundul lui Bondrea.

Dulca: „Suntem pe drumul cel bun“

Cristi Dulca, antrenorul Universității, a declarat după victoria cu Viitorul că elevii săi sunt pe drumul cel bun și trebuie să facă un meci bun și cu Turnus Severin. „Cred că suntem pe drumul cel bun, am obținut trei puncte cu Viitorul și ne pregătim pentru meciul de vineri cu Turnu Severin. Jucătorii au înțeles că trebuie să tragă tare, indiferent de ce probleme avem“, a spus tehnicianul „studenților“.
Meciul dintre CS Turnu Severin și Universitatea Cluj se va disputa în această seară de la ora 19 pe stadionul Municipal și va fi transmis în direct de DigiSport. „Șepcile roșii“ sunt pe locul șapte în Liga 1, cu șase puncte, în timp ce adversarii lor sunt abia pe locul 16, cu un singur punct.

abonare newsletter