Sport

Farul Constanța - CFR Cluj. Clujenii trebuie să se întoarcă „acasă” cu cele trei puncte.

CFR Cluj va juca în deplasare cu Farul Constanța, pe 19 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 5-a din play-off.

Clujenii luptă să se mențină pe locul doi în Superliga.  Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj Clujenii luptă să se mențină pe locul doi în Superliga. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj

 

 


CFR Cluj va juca în deplasare cu Farul Constanța, pe 19 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 5-a din play-off.

Clujenii au pierdut, în ultima etapă, cu liderul campionatului, FCSB, scor 1-0. Campioana României de anul trecut, Farul Constanța, se află în momentul de față pe locul 4 cu 29 de puncte, iar în ultimul meci, echipa antrenată de Hagi a reușit să câștige meciul cu Univ. Craiova, scor 2-1. 


CITEȘTE ȘI: 

CFR Cluj nu renunță la Philip Otele. Ce i-a transmis Neluțu Varga lui Gigi Becali?

Totodată, Farul Constanța a remizat cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1 și a pierdut, la fel ca CFR Cluj, cu FCSB, scor 1-0.


CFR Cluj se află pe locul 2 în Superliga cu 31 de puncte, la egalitate cu Univ. Craiova. În cele patru etape jucate până acum, clujenii au reușit să obțină o singură victorie, cu Rapid București, scor 4-1. CFR Cluj pare că și-a luat adio de la titlul de campioană, având în vedere că se află la 13 puncte distanță de liderul FCSB. 

Grupa campionat. Sursă foto: Flashscore.ro

Trupa antrenată de interimarii Hoban și Dican are ca obiectiv să termine pe poziția secundă, ceea ce ar garanta prezența în cupele europene. În acest sezon, CFR Cluj a reușit să o învingă pe Farul Constanța, în meciul tur din etapa 14 cu scorul de 3-1. În retur, cele două echipe au remizat, scor 1-1. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu revine în Gruia. Când va ajunge „Bursucul” pe banca tehnică de la CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter