Sport

Dan Petrescu revine în Gruia. Când va ajunge „Bursucul” pe banca tehnică de la CFR Cluj.

După o scurtă „escapadă” în Coreea de Sud, Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică a „feroviarilor”.

Dan Petrescu revine la CFR Cluj/Foto: Facebook/ Dan Petrescu Dan Petrescu revine la CFR Cluj/Foto: Facebook/ Dan Petrescu

 

 


Rămasă fără antrenor principal după plecarea lui Adi Mutu și confruntată cu un eșec în urma meciului cu FCSB, echipa din Gruia a bătut palma cu Dan Petrescu pentru un nou acord. 

CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj, înfrângere în play-off. „Feroviarii” nu au reușit să înscrie în fața FCSB-ului.

Astfel, „Bursucul” revine în Superliga și va prelua fosta campioană a României, după încheierea etapelor de play-off, potrivit Fanatik.ro


După plecarea din Coreea de Sud, de la Jeonbuk, Petrescu va semna un contract pe trei sezoane şi o va prelua pe CFR Cluj din vara acestui an. 

Astfel, Dan Petrescu va reveni pentru a patra oară pe banca celor de la CFR Cluj, după ce a cucerit, anterior, patru titluri în Superliga, în 2018, 2019, 2020 şi 2022 pe banca tehnică a „feroviarilor”. 


„Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. (...). La CFR Cluj m-am simţit bine tot timpul. Dacă voi merge acolo, e clar că mă duc ca acasă”, a declarat Dan Petrescu, la revenirea în România.

Anterior, după plecarea lui Adi Mutu, conducerea CFR-ului a negat posibilitatea ca Dan Petrescu să preia imediat echipa din Gruia.


În prezent, FCSB este pe primul loc în clasament, cu 44 de puncte, și pare tot mai aproape de a cuceri titlul de campioană.

De partea cealaltă, CFR Cluj este pe locul 2, cu 31 de puncte, și se poate distanța de Universitatea Craiova (31 de puncte), Farul Constanța (29 de puncte) și Rapid (28 de puncte) în lupta pentru locurile de cupe europene.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, înfrângere în play-off. „Feroviarii” nu au reușit să înscrie în fața FCSB-ului.

Dan Petrescu ar putea reveni la CFR Cluj. „Bursucul” s-a despărțit de clubul sud-coreean Jeonbuk.

Ultimele Stiri
abonare newsletter