Sport

Antrenorul Universității Cluj, Ovidiu Sabău: „Vrem să jucăm finala Cupei României”

Universitatea Cluj va juca joi, de la ora 20:30, cu Oțelul Galați, în semifinalele Cupei României, iar Ovidiu Sabău și-a propus ca obiectiv o calificare în finală.

Ovidiu Sabău vrea să joace finala Cupei României. Sursă foto: captura ecran/Youtube/FC Universitatea Cluj Ovidiu Sabău vrea să joace finala Cupei României. Sursă foto: captura ecran/Youtube/FC Universitatea Cluj

 

 


Universitatea Cluj va juca joi, de la ora 20:30, cu Oțelul Galați, în semifinalele Cupei României, iar Ovidiu Sabău și-a propus ca obiectiv o calificare în finală. 

Antrenorul „studenților” a declarat, într-o conferință de presă, că meciul cu Oțelul Galați va fi unul greu, fiind o echipă care luptă pentru fiecare minge. 


„Este un meci important, întâlnim un adversar bine organizat, joacă meci de meci agresiv. Chiar dacă în unele momente nu s-au descurcat atât de bine, în deplasare știu să facă diferența. Luptă pentru fiecare minge, iar noi, ca să ne calificăm, trebuie ținem ritmul cu ei. Au rămas două obiective: să jucăm în finală și locul 7. Suntem în grafic, chiar dacă ne-am complicat. Am clacat în acele momente când trebuia să facem pasul. Ceva ne lipsește, acesta este adevărul”, a spus Ovidiu Sabău. 

CITEȘTE ȘI: 


„U” Cluj luptă pentru un loc în finala Cupei României. Ce șanse au „studenții” în meciul cu Oțelul Galați?

Totodată, antrenorul Universității Cluj a transmis jucătorilor să aibă încredere în forțele lor și să lupte pentru o calificare, din nou, în finala Cupei României. 

Capul sus, avem încredere în noi. Suntem puternici. E foarte important să nu ne pierdem încrederea. Suntem o echipă care știe să controleze meciul, posesia. În meciul cu Petrolul, noi am fost cei care au creat cele mai multe ocazii”, a afirmat antrenorul „studenților.”


Întrebat de revenirea lui Chipciu pe teren, Ovidiu Sabău a precizat că echipa are nevoie de un lider ca el, fiind o voce în vestiarul „U” Cluj. 

„Este un lider, un jucător foarte important. A demonstrat asta de fiecare dată. Atunci când este în teren, adversarii privesc diferit la noi. Contează foarte mult și pentru coechipieri. Ține foarte mult să ne îndeplinim obiectivele. Mă bucur foarte mult că a revenit”, a conchis Ovidiu Sabău. 


Oțelul Galați - „U” Cluj se va juca joi, de la ora 20:30, în semifinalele Cupei României. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Sabău, critici pentru jucători după ce „U” Cluj a încasat două goluri în două minute și a pierdut cu Petrolul

Ultimele Stiri
abonare newsletter