Sport

Ovidiu Sabău, critici pentru jucători după ce „U” Cluj a încasat două goluri în două minute și a pierdut cu Petrolul

Universitatea Cluj a condus-o cu 1-0 pe Petrolul, dar a primit două goluri în decurs de două minute și a pierdut jocul, 1-2.

Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă, meciul contra Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out. Partida s-a termina cu scorul de 2-1 (0-0).


După meci, antrenorul Ovidiu Sabău le-a reproșat jucătorilor cum au gestionat fazele golurilor Petrolului, dar a avut critici și la adresa sa, pentru lipsa de reacție.


„Am crezut prea mult că va fi ușor, nu ne-am luat măsuri când am avut mingea. Așa s-a pierdut jocul, unul important pentru noi, nu aveam voie să-l pierdem.

La golul doi al lor am avut mingea, am pierdut-o, a urmat contraatacul, gol. Trebuie să strângem rândurile. Jucătorii rămân la fel de importanți pentru mine, au demonstrat că știu să joace fotbal.


Avem obiective, ne luptăm pentru salvarea de la retrogradare ,avem meciul de Cupă. Trebuie să luptăm. Trebuia să gândesc altfel la 2-1, sistemul de joc trebuia schimbat, dar e presiunea, e tensiunea”, a declarat Ovidiu Sabău.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Probleme în lot pentru „U” Cluj, înaintea meciului cu Petrolul Ploiești. Ovidiu Sabău: „Îmi pare rău că nu-l avem pe Chipciu”.

Ovidiu Sabău a explicat scandalul de la finalul meciului dintre „U” Cluj Hermannstadt: „S-au încins spiritele”

Ultimele Stiri
abonare newsletter