Sport

CFR Cluj, înfrângere în play-off. „Feroviarii” nu au reușit să înscrie în fața FCSB-ului.

CFR Cluj a pierdut meciul contra echipei FCSB, în derby-ul etapei cu numărul 4 din play-off-ul SuperLigii României.

CFR Cluj a jucat împotriva celor de la FCSB duminică, 14 aprilie, în derby-ul etapei cu numărul 4 din play-off-ul SuperLigii României/ Foto: monitorulcj.ro CFR Cluj a jucat împotriva celor de la FCSB duminică, 14 aprilie, în derby-ul etapei cu numărul 4 din play-off-ul SuperLigii României/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


CFR Cluj a jucat împotriva celor de la FCSB duminică, 14 aprilie, în derby-ul etapei cu numărul 4 din play-off-ul SuperLigii României.

 


Înainte de începerea partidei, FCSB a avut un avans confortabil înainte de această partidă. Gruparea antrenată de Elias Charalambous este pe primul loc, cu 41 de puncte, la 10 lungimi distanță de CFR Cluj și pare tot mai aproape de a cuceri titlul de campioană.

De partea cealaltă, CFR Cluj este pe locul 2, cu 31 de puncte, și se poate distanța de Universitatea Craiova (31 de puncte), Farul Constanța (29 de puncte) și Rapid (28 de puncte) în lupta pentru locurile de cupe europene.


FCSB a deschis scorul în prima repriză

Meciul dintre CFR și FCSB a început cu o ocazie pentru bucureșteni să marcheze, iar Florinel Coman a reușit să deschidă scorul în minutul 16.

În ciuda ocaziei pe care a avut-o CFR, prima repriză s-a terminat 1-0 pentru bucureșteni.


Repriza secundă a început cu o nouă ocazie pentru FCSB. Octavian Popescu a șutat pe jos de la aproximativ 10 metri, dar Sava a blocat.

Bîrligea de la CFR Cluj a primit mingea la 7 metri de poarta oaspeților, dar șutează slab, pe jos, iar Târnovanu respinge cu piciorul.


Meciul s-a terminat 1-0 pentru FCSB.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FCSB vrea să scape de CFR Cluj din bătălia pentru titlu. Ce șanse mai au „feroviarii”?

CFR Cluj, bună de plată. „Feroviarii”, obligați să plătească unui fotbalist care a purtat tricoul vișiniu suma de 20.000 euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter