Sport

CFR Cluj, bună de plată. „Feroviarii”, obligați să plătească unui fotbalist care a purtat tricoul vișiniu suma de 20.000 euro.

„Feroviarii” sunt obligați să plătească unui fotbalist care a purtat tricoul vișiniu suma de 20.000 euro.

CFR Cluj trebuie să-i plătească unui fost jucător care a purtat tricoul vișiniu suma de 20.000 de euro. Sursă foto: Facebook/ CFR 1907 Cluj CFR Cluj trebuie să-i plătească unui fost jucător care a purtat tricoul vișiniu suma de 20.000 de euro. Sursă foto: Facebook/ CFR 1907 Cluj

 

 


CFR Cluj trebuie să plătească lui Gabriel Debeljuh, atacantul croat care a îmbrăcat tricoul vișiniu timp de trei ani, suma de 20.000 euro, după ce a pierdut procesul la FIFA, banii reprezentând restanțe salariale.

Echipa din Gruia are timp 45 de zile să-i achite fotbalistului suma de bani, în caz contrar, CFR Cluj va primi interdicție la transferuri. Pedeapsa se poate întinde maximum până la 3 ferestre, scrie Fanatik.ro. 


CITEȘTE ȘI: 

Adrian Mutu rupe tăcerea după plecarea de la CFR Cluj. Jucătorul care l-a dezamăgit cel mai tare: „Nu vreau să mă văd cu el”.

De asemenea, clubul patronat de Neluțu Varga a primit o amendă de 3.000 de dolari, pe lângă banii pe care trebuie să-i plătească fotbalistului care acum joacă pentru Sepsi Sf. Gheorghe. 


Fotbalistul a fost transferat la CFR Cluj în 2020, clujenii plătind pentru el 250.000 de euro. În 2023, croatul a schimbat clubul și a semnat din postura de jucător liber de contract cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

CFR Cluj, fără antrenor și fără perspectivă. Întâlnire de gradul zero cu FCSB. 

Atacantul croat a câștigat cu CFR Cluj titlul de campioană a României în sezonul 2020-2021 și 2021-2022. De asemenea, Gabriel Debeljuh a câștigat cu CFR Cluj Supercupa României în 2020. 


În cele 74 de apariții în tricoul vișiniu, jucătorul croat a reușit să marcheze 24 de goluri. Atacantul a mai jucat un an pentru Hermannstadt (2019-2020), unde a jucat 30 de meciuri și a marcat 12 goluri. 

CFR Cluj se află pe locul 2 în Superliga, cu 31 de puncte, fiind la 10 puncte distanță de FCSB. Echipa din Gruia și-a revenit în ultima etapă, după ce a învins-o cu 4-1 pe Rapid București. În etapa a 4-a din play-off, clujenii vor juca, în Gruia, împotriva liderului din Superliga, pe 14 aprilie, de la ora 21:00. 


Ultima dată când CFR a reușit să o învingă pe FCSB a fost în 2022, în runda 9 din Superliga, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat atunci de către Janga în minutul 69. 

CFR Cluj a fost la un punct distanță de titlu, câștigat de Farul Constanța în sezonul 2022-2023. 

CFR Cluj se află pe locul 2 în Superliga. Sursă foto: Flashscore.ro. 

Înaintea victoriei cu Rapid București, clujenii au fost eliminați din Cupa României de Corvinul Hunedoara, după ce au pierdut cu 4-0. 

În urma acestui meci, Adrian Mutu și-a dat demisia din funcția de antrenor principal al echipei. La scurt timp, și președintele clubului, Cristi Balaj, și-a anunțat demisia. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu rupe tăcerea după plecarea de la CFR Cluj. Jucătorul care l-a dezamăgit cel mai tare: „Nu vreau să mă văd cu el”.

Dan Petrescu ar putea reveni la CFR Cluj. „Bursucul” s-a despărțit de clubul sud-coreean Jeonbuk.

Ultimele Stiri
abonare newsletter