Sport

„U” Cluj vrea în semifinalele Cupei României. Ovidiu Sabău: „Jucătorii sunt pregătiți”.

Universitatea Cluj va juca în sferturile de finală din Cupa României împotriva formaţiei FC Hermannstadt.

Ovidiu Sabău este încrezător că echipa sa se va califica mai departe în Cupa României. Sursă foto: Facebook/ Universitatea Cluj Ovidiu Sabău este încrezător că echipa sa se va califica mai departe în Cupa României. Sursă foto: Facebook/ Universitatea Cluj

 

 


Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi sunt pregătiţi şi motivaţi să o învingă pe FC Hermannstadt în partida de miercuri şi să se califice în semifinalele Cupei României.

„Ca obiectiv, ţinând cont că anul trecut am jucat o finală, pretenţiile astea sunt. Eu personal mi-am stabilit acest obiectiv, cred că şi suporterii noştri îşi doresc să jucăm finala. Cred că şi conducerea. Şi jucătorii 100% sunt pregătiţi şi motivaţi să ne calificăm mâine. E foarte important să pregătim bine jocul de mâine. Ei au o zi în plus faţă de noi ca recuperare, dar totuşi avem şi noi patru zile şi nu cred că este condiţionată forma sportivă şi ritmul”, a afirmat Sabău, scrie Agerpres.ro. 

CITEȘTE ȘI: 


„U” Cluj, remiză cu UTA Arad, scor 0-0, pe Cluj Arena

Tehnicianul echipei clujene consideră că pentru o calificare în penultimul act al competiţiei e nevoie de multă ambiţie din partea jucătorilor săi.

 „Am analizat ultimul joc, ştim ce trebuie îmbunătăţit, dar pe lângă partea de pregătire, trebuie să existe şi multă voinţă şi ambiţie pentru a obţine ceva, un obiectiv atât de important. Întâlnim o echipă omogenă, cu un antrenor foarte bine pregătit, un om serios. E o echipă care joacă de trei ani cam cu acelaşi sistem, acelaşi lot, o echipă care ştie ce are de făcut în teren. Nu va fi uşor, va trebui să facem ambele faze bine. Cred că va fi un meci foarte tacticizat”.

Sabău se aşteaptă de la jucătorii cu experienţă din lotul său să fie adevăraţi lideri în teren.

„Jucătorii cu experienţă au demonstrat că au calitate, că pot încă şi toţi aşteptăm ceva de la ei, inclusiv suporterii. Ei sunt nişte lideri, în jurul lor ceilalţi jucători pot creşte şi responsabilitatea este pe umerii lor. Şi eu am trecut prin această perioadă ca jucător”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

Echipa de fotbal ''U'' Cluj va întâlni formaţia FC Hermannstadt, miercuri, de la ora 21:00, pe Cluj Arena, în sferturile de finală ale Cupei României. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu UTA Arad: „Trebuie să avem mai mult curaj”

abonare newsletter