Sport

Zi de meci. CFR Cluj nu renunță la lupta pentru titlu.

CFR Cluj va juca în deplasare, la Sepsi, în etapa a 2-a a play-off-ului din Superliga, iar meciul se anunță a fi crucial pentru clujeni.

CFR Cluj nu renunță la lupta pentru titlu. Sursă foto: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ CFR Cluj nu renunță la lupta pentru titlu. Sursă foto: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

CFR Cluj se află în momentul de față pe locul 4 în Superliga, cu 27 de puncte, iar în prima etapă din play-off a pierdut meciul jucat acasă cu Universitatea Craiova, scor 2-1. 


Și Sepsi a început cu stângul play-off-ul, echipa fiind învinsă în prima etapă de către liderul FCSB cu scorul de 2-1. Câștigătoarea Cupei României și Supercupei se află pe locul 6 cu 22 de puncte.

Superliga. Grupa campionat. Sursă: Flashscore

Echipa antrenată de Adrian Mutu a reușit în meciurile jucate în deplasare să bifeze cinci victorii, patru egaluri și șase înfrângeri, iar cel mai bun jucător al CFR-ului este Philip Otele, cu 13 goluri marcate. Totodată, CFR Cluj, în sezonul regulat, a reușit să marcheze 54 de goluri și a primit 29 de goluri. 


CITEȘTE ȘI: 

Adrian Mutu, îngrijorat de meciul cu Sepsi: „Încercăm să strângem rândurile”

Sepsi a avut în meciurile jucate pe teren propriu șapte victorii, cinci egaluri și trei înfrângeri. De asemenea, în sezonul regulat, Sepsi a reușit să marcheze 43 de goluri și a primit 34. 


În meciurile directe din acest sezon dintre cele două, CFR Cluj a câștigat pe teren propriu cu scorul de 3-0, iar Sepsi, în meciul retur, i-a învins pe clujeni cu 2-1. 

În ultimele cinci meciuri dintre Sepsi și CFR Cluj din această competiție, Sepsi a câștigat două meciuri, în timp ce CFR Cluj a câștigat trei.


Meciul Sepsi - CFR Cluj, din etapa a 2-a a play-off-ului, se va juca vineri, de la ora 20:30, la Sf. Gheorghe. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Golgheterul Philip Otele de la CFR Cluj, dorit de o echipă din Premier League. Adrian Mutu: „Nu mă miră”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter