Sport

Golgheterul Philip Otele de la CFR Cluj, dorit de o echipă din Premier League. Adrian Mutu: „Nu mă miră”.

Golgheterul Philip Otele de la CFR Cluj, cu 13 goluri marcate până acum în Superliga, este dorit de o echipă din Premier League.

Golgheterul Philip Otele de la CFR Cluj, dorit de o echipă din Premier League. Sursă foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Golgheterul Philip Otele de la CFR Cluj, dorit de o echipă din Premier League. Sursă foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

 


Golgheterul Philip Otele de la CFR Cluj, cu 13 goluri marcate până acum în Superliga, este dorit de Brighton din Premier League, iar antrenorul clujenilor, Adrian Mutu, a declarat nu-l miră acest lucru. 

„Nu mă miră, de ce să mă mire? Otele este un jucător modern, care poate să joace în Premier League. Are o forţă fizică incredibilă, are şi tehnică în regim de viteză foarte bună. Mai trebuie să lucreze şi să fie mai atent la finalizare, la ultimele şuturi, acolo. Sunt foarte mulţumit de el, aşa că nu mă miră, dar sper ca el să stea concentrat aici şi vedem de la vară ce se va întâmpla.


Dar are calităţi să joace la Brighton fără probleme”, a spus Adrian Mutu, scrie fanatik.ro.

Philip Otele a ajuns la CFR Cluj în vara anului trecut, liber de contract, de la UTA Arad. În momentul de față, Otele este golgheterul echipei CFR Cluj, având 13 goluri marcate până acum. De asemenea, jucătorul nigerian are o valoare de piață de 1.5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.ro


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pleacă Adrian Mutu de la CFR Cluj? Răspunsul „Briliantului”: „Statistica poate să o vadă toată lumea”

Ultimele Stiri
abonare newsletter