Sport

U-BT Cluj caută o nouă victorie în Liga Națională. Clujenii o vor întâlni pe CSM Constanța.

U-Banca Transilvania joacă penultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale. Clujenii o vor întâlni vineri, 29 martie 2024, pe CSM Constanța.

U-Banca Transilvania joacă penultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-Banca Transilvania joacă penultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Zi de meci pentru U-BT Cluj-Napoca. Jucătorii lui Mihai Silvășan nu mai pot pierde primul loc, din moment ce au acumulat 16 victorii din tot atâtea posibile în grupa 1-10. Pe locul doi se află CSM CSU Oradea, bihorenii bifând 13 rezultate pozitive și 3 eșecuri, pentru un total de 29 de puncte.

 


Alb-negrii vin după o evoluție consistentă și o victorie pe măsură în Derby-ul Ardealului cu BC CSU Sibiu. Clujenii au controlat întâlnirea în totalitate, iar la final s-au impus cu scorul de 99-65. Toți baschetbaliștii utilizați de către Mihai Silvășan au marcat, în vreme ce rezervele au contribuit prin 50 de puncte. S-au evidențiat Jarell Eddie și Mihai Măciucă, ambii cu câte 13 puncte înscrise. Emi Cățe a izbutit 12 puncte și 7 recuperări.

La Cluj-Napoca sosește CSM Constanța, echipă care se află pe 6, cu un total de 6 victorii și 10 înfrângeri. Dobrogenii au 2 eșecuri la rând, cu Rapid București și CSO Voluntari. Din punct de vedere statistic, Cedric Henderson rămâne cel mai bun marcator al constănțenilor, cu medii de 16.1 puncte, 3.5 recuperări și 2.2 pase decisive.


U-Banca Transilvania a învins-o pe CSM Constanța în semifinalele Cupei României, dar și în turul fazei 1-10.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca a revenit cu o victorie clară în fața lui CSM Târgu Mureș

Mihai Silvășan, antrenorul de U-BT Cluj-Napoca: „E de datoria noastră să fim un etalon pentru baschetul românesc”

Ultimele Stiri
abonare newsletter