Sport

România, învinsă de Columbia cu 3-2, în meci amical. Stanciu: „Trebuie să recunoaștem superioritatea adversarilor”.

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din Madrid, într-un meci amical.

România-Columbia, 2-3/Foto: Echipa Națională de Fotbal a României Facebook.com România-Columbia, 2-3/Foto: Echipa Națională de Fotbal a României Facebook.com

 

 


România, care era neînvinsă de 12 meciuri consecutive, a fost dominată categoric de sud-americani, care au fost superiori din punct de vedere al organizării, al vitezei de joc şi al tehnicităţii.

 


Echipa Columbiei s-a impus prin golurile marcate de Jhon Cordoba (6), Jhon Arias (35) şi Yaser Asprilla (79), dar tricolorii au avut o reacţie pozitivă pe final, punctând prin Ianis Hagi (84) şi Florin Tănase (90+4).

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a declarat, marţi seara, după înfrângerea cu 3-2 în amicalul contra Columbiei, că trebuie să recunoască superioritatea adversarilor.


„A fost un meci plăcut pentru spectatori, ne bucurăm că au fost mulţi români în tribune. Iar pentru noi a fost un meci bun în care am vrut să ne vedem nivelul. Din păcate, trebuie să recunoaştem că adversarii au fost superiori şi au meritat victoria. De altfel, sunt neînvinşi de mult mai mult timp decât noi. Dar şi în acest amical şi în cel cu Irlanda de Nord am avut momente bune. Iar momentele proaste cu siguranţă le vom corecta până la EURO”, a afirmat Stanciu.

Columbia - România 3-2 (2-0)
Au marcat: Jhon Cordoba (6), Jhon Arias (35), Yaser Asprilla (79), respectiv Ianis Hagi (84), Florin Tănase (90+4).
Madrid, Stadion Civitas Metropolitano
meci amical


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vasile Mogoș (CFR Cluj) ratează duelul cu Columbia din cauza comoției de la amicalul cu Irlanda de Nord

abonare newsletter