Sport

Vasile Mogoș (CFR Cluj) ratează duelul cu Columbia din cauza comoției de la amicalul cu Irlanda de Nord

Jucătorul CFR-ului, Vasile Mogoș, va rata meciul amical dintre Naționala României contra Columbiei. Jucătorul a fost lovit la cap de un alt jucător.

Jucătorul CFR-ului, Vasile Mogoș, va rata meciul amical dintre Naționala României contra Columbiei/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Jucătorul CFR-ului, Vasile Mogoș, va rata meciul amical dintre Naționala României contra Columbiei/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Vasile Mogoș, jucătorul echipei CFR Cluj, a fost transportat la spital în timpul meciului dintre România și Irlanda de Nord, scor 1-1, de pe Arena Națională, deoarece a fost lovit în cap și a suferit o comoție cerebrală.


Conform noilor informații oferite de site-ul Federației Române de Fotbal, Vasile Mogoș va părăsi cantonamentul și nu va face parte din lotul pentru meciul cu Columbia, care va avea loc marți, 26 martie, de la ora 21:30.


„Lotul deplasat în Spania pentru partida cu selecționata Columbiei va număra 28 de jucători. După ce ieri Nicușor Bancu a plecat la club, mâine va părăsi cantonamentul și Vasile Mogoș. Fundașul dreapta a suferit o contuzie puternică la cap în prima repriză a meciului de aseară și a devenit indisponibil pentru partida de marți.

În urma investigațiilor amănunțite efectuate azi-noapte la spitalul Floreasca s-a constatat că jucătorul e în afara oricărui pericol, însă i s-au recomandat câteva zile de repaus. Staff-ul echipei naționale le urează însănătoșire rapidă celor doi, Nicușor Bancu și Vasile Mogoș, și îi așteaptă la viitoarele acțiuni ale tricolorilor”, conform frf.ro.


Vasile Mogoș a fost lovit direct în cap, în urma unui duel cu Brodie Spencer. Fotbalistul CFR-ului a primit îngrijiri medicale la marginea terenului și a terminat pe teren prima parte a meciului.

Totuși, la pauză, după ce a acuzat probleme, Mogoș a fost transportat la spital pentru un set de analize, iar Edi Iordănescu l-a înlocuit cu Deian Sorescu. Potrivit selecționerului, Mogoș a suferit o comoție cerebrală.


„Probabil s-a accidentat, a suferit o comoție. Sper să fie sănătos”, a transmis Edi Iordănescu.

CFR despre accidentarea lui Vasile Mogoș

Vasile Mogoș a revenit la Cluj și a luat câteva zile de repaus.


„După accidentarea suferită în meciul cu Irlanda de Nord, fundașul nostru, Vasile Mogoș, a părăsit cantonamentul Echipei Naționale și a revenit la Cluj.

În urma acelei contuzii puternice, medicii i-au recomandat să ia câteva zile de repaus de la antrenamente și jocuri, așadar îl așteptăm să revină la pregătire alături de băieții noștri după ce va primi acceptul staff-ului medical”, a transmis CFR Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a învins la limită Unirea Dej, 1-0, într-un meci amical

CFR Cluj, gata să dea lovitura pe piața transferurilor. Ce jucător ar urma să ajungă în Gruia?

Ultimele Stiri
abonare newsletter