Sport

Cristi Balaj rămâne la CFR Cluj: „M-am ataşat de oamenii de aici”

Cristi Balaj a anunțat că va rămâne și din vară la CFR Cluj, fiind susținut de patronul Neluțu Varga.

Cristi Balaj va rămâne și din vară la CFR Cluj. Sursă foto: Facebook/ Cristian Balaj Cristi Balaj va rămâne și din vară la CFR Cluj. Sursă foto: Facebook/ Cristian Balaj

 

 


Cristi Balaj a anunțat că va rămâne și din vară la CFR Cluj, fiind susținut de patronul Neluțu Varga. 

Fostul arbitru internațional a declarat că se simte bine la club și vrea să „însănătoșească” clubul. 


„Mă simt bine aici, m-am ataşat de oameni de aici, am legat şi prietenii în oraş, încerc să dezvolt şi un business pe plan personal. Cred că doi ani nu ar fi ok. Este prea puţin. Contract pe cinci ani sună altfel. Vreau să însănătoşim clubul. S-ar lua pas cu pas, contractul trebuie semnat pe o perioadă mai scurtă, cu posibilitatea prelungirii”, a spus Cristi Balaj, notează fanatik.ro.

Citește și: 


Cristi Balaj, președintele CFR-ului, nu renunță la titlu: „Sunt optimist din fire”

Președintele CFR-ului a mai spus că patronul echipei își dorește ca el să rămână la club, precizând că este un „om care trebuie sprijinit.”

(…)  Voi continua din vară cu CFR Cluj, îmi doresc acest lucru. Neluţu Varga îşi doreşte şi el. Balaj continuă cu CFR Cluj şi când Neluţu Varga consideră, ne strângem mâna. Este un om care trebuie sprijinit, a adus bani de acasă. Şi el şi ceilalţi oameni care bagă bani în buzunar, trebuie să fie sprijiniţi. Nici nu contează perioada, până la urmă. Voi continua la CFR Cluj până când Neluţu Varga consideră că nu mai e nevoie de serviciile mele sau se descurcă şi fără mine”, a conchis Balaj. 


Cristi Balaj, fostul arbitru internațional, a fost numit președintele echipei CFR Cluj în 2021. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, nu renunță la titlu: „Sunt optimist din fire”

Ultimele Stiri
abonare newsletter