Sport

Veste excelentă pentru CFR Cluj. Filippo Falco, transferat în această iarnă, este gata de debut.

CFR Cluj a primit o veste excelentă. Filippo Falco, jucător care a fost dorit de Adrian Mutu, a primit „cartea verde” și este gata să debuteze pentru „feroviari”.

Filippo Falco/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Filippo Falco/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj se confruntă cu dificultăți în această perioadă, înregistrând rezultate sub așteptări în comparație cu performanțele lor recente. Echipa din Gruia își concentrează eforturile pentru a atinge obiectivul trasat de patronul echipei Neluțu Varga, și anume câștigarea campionatului, dar se confruntă și cu probleme financiare care afectează stabilitatea clubului.

 


Potrivit Prosport, Filippo Falco (32 de ani) a primit în aceste zile „cartea verde” și va putea să evolueze în partida Sepsi – CFR Cluj, programată vineri de la ora 20:30, în etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Jucătorul a venit în luna februarie la echipa din Gruia.


Filippo Falco este un jucător pe placul antrenorului Adrian Mutu, genul de mijlocaș ofensiv, cu tehnică bună și care poate evolua pe mai multe posturi. Fostul decar al lui Lecce a fost un star la acest club, pentru care a evoluat în 108 partide.

Falco a mai jucat pentru Perugia, Bologna, Pescara, Benevento sau Cesena și are 39 de partide în Serie A și 162 în Serie B.


Steaua Roșie Belgrad a plătit 1.2 milioane de euro pentru a-l transfera de la Lecce, în 2021. În sezonul precedent, Falco a fost împrumutat la Cagliari, echipă ce a promovat din Serie B. El a jucat 14 partide pentru formația antrenată de Claudio Ranieri.

Cristi Balaj: „Semnalele sunt pozitive”

Cristi Balaj a reacționat în luna februarie pentru GSP.ro cu privirea la înregimentarea jucătorului cu 39 de meciuri în Serie A, pentru Bologna și Lecce. Președintele celor de la CFR Cluj spera ca Falco să se integreze rapid și să ajungă la o formă fizică bună, pentru ca ulterior să devină jucător de bază.


Falco poate evolua atât pe poziția de extremă dreaptă, cât și ca mijlocaș central ofensiv.

„Contractul cu Filippo este până în vară și cu opțiune de prelungire. Vine din postura de jucător liber și deja se pregătește alături de băieți. În momentul în care antrenorul va considera, va fi și pe listă, dacă va convinge. Semnalele sunt pozitive din moment ce Adrian Mutu și-a dorit să îl transferăm”, a declarat Cristi Balaj pentru sursa citată anterior.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vasile Mogoș (CFR Cluj) ratează duelul cu Columbia din cauza comoției de la amicalul cu Irlanda de Nord

CFR Cluj a învins la limită Unirea Dej, 1-0, într-un meci amical

Ultimele Stiri
abonare newsletter