Sport

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și London Lions din sferturile EuroCup se joacă în 13 martie

U-Banca Transilvania și-a aflat adversara din sferturile de finală ale EuroCup. Baschetbaliștii vor da peste London Lions.

U-Banca Transilvania și-a aflat adversara din sferturile de finală ale EuroCup/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-Banca Transilvania și-a aflat adversara din sferturile de finală ale EuroCup/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania și-a aflat adversara din sferturile de finală ale BKT EuroCup. Baschetbaliștii vor da peste London Lions în această importantă fază a competiției. Partida va avea loc miercuri, 13 martie, la BTarena, iar fluierul de start se va da la ora 19:00.

 


Interesul este unul extrem de crescut pentru acest meci, astfel că biletele comercializate pe platforma online a clubului s-au epuizat în mai puțin de 3 ore. 

London Lions s-a calificat în sferturile de finală ale EuroCup după ce a învins-o aseară, într-o manieră clară, pe Turk Telekom, scor 100-77. Britanicii au controlat în totalitate întâlnirea, marcând 60 de puncte până la pauză. Deși Wallace și Palmer s-au străduit să limiteze din diferență, London Lions a oferit o prestație convingătoare și nu a întâmpinat emoții.


Din tabăra viitorilor adversari s-a remarcat pivotul Gabe Olaseni, care a izbutit 18 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. Cel mai bun marcator al învingătorilor a fost însă David Nwaba, autor a 19 puncte, 4 recuperări și 3 assist-uri. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CSM Constanța-U-BT Cluj, 85-108, victorie la mare scor în Liga Națională

U-BT Cluj-Napoca revine pe parchet. Clujenii vor disputa primul meci după câștigarea Cupei României.

abonare newsletter