Sport

U-BT Cluj-Napoca revine pe parchet. Clujenii vor disputa primul meci după câștigarea Cupei României.

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca revin la treabă după câștigarea Cupei României.

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca revin la treabă/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca revin la treabă/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca revin la treabă, iar sâmbătă, 2 martie 2024, vor juca în deplasare cu CSM Constanța. Partida va începe la ora 20:30.

 


Aproape două săptămâni au trecut de la ultimul meci oficial al celor de la U-Banca Transilvania. Trupa lui Mihai Silvășan și-a apărat trofeul Cupei României și a învins-o în marea finală pe Rapid București. Acum, alb-negrii vor evolua în Liga Națională, acolo unde sunt pe primul loc în Grupa 1-10, cu un bilanț de 11 victorii. De evidențiat faptul că echipa clujeană nu a cedat niciun joc în competiția internă.

 U-BT va juca contra CSM Constanța

U-Banca Transilvania se va reîntâlni cu CSM Constanța, grupare pe care a depășit-o în semifinala Cupei României. Va fi însă prima deplasare a sezonului la malul Mării Negre pentru ardeleni. 


Dobrogenii nu au parte de o stagiune așa cum și-au dorit. Practic, elevii lui Dan Fleșeriu ocupă locul 8, având 4 succese și 7 înfrângeri în grupa 1-10. Anterior, CSM Constanța a terminat Faza I pe locul 5, cu 8 victorii și tot atâtea rezultate negative.

Din punct de vedere statistic, Cedric Henderson este cel mai bun marcator al constănțenilor, americanul având medii de 15.4 puncte, 3.7 recuperări și 2.1 pase decisive. 


„Va fi un meci greu, dar trebuie să ne concentrăm asupra jocului, deși traversăm un moment dificil. Suntem alături de Pat și îi transmitem să fie puternic în continuare. Noi trebuie să ne facem treaba, evident că vom juca fără el la Constanța. Pe de altă parte, D.J. Seeley nu este refăcut 100%, a avut o problemă la genunchi pe care am încercat să o rezolvăm. Nu va juca nici el mâine, dar va reintra Karel Guzman. Jucăm cu un adversar incomod, nu trebuie să ne uităm absolut deloc la meciul din Cupa României. Atunci a lipsit cel mai bun marcator al lor. E o partidă în deplasare, care vine după o pauză lungă. Sper să revenim la un ritm cât mai bun, iar dorința noastră evidentă este aceea de a câștiga”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj obține o nouă victorie în campionat în fața BC CSU Sibiu

U-BT Cluj-Napoca s-a calificat în sferturile de finală ale EuroCup în ciuda eșecului cu Lietkabelis

Ultimele Stiri
abonare newsletter