Sport

Ovidiu Sabău, despre meciul cu Farul Constanța: Sper să câștigăm

Universitatea Cluj va juca miercuri, 28 februarie, pe teren propriu, cu Farul Constanța, campioana României, în etapa 28 din Superliga.

Antrenorul Universității Cluj speră la o victorie în meciul cu Farul Constanța. Sursă Foto: Facebook/ Universitatea Cluj Antrenorul Universității Cluj speră la o victorie în meciul cu Farul Constanța. Sursă Foto: Facebook/ Universitatea Cluj

 

 


Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, a declarat într-o conferință de presă că meciul cu Farul Constanța poate fi unul decisiv pentru ca „studenții” să reușească să intre în play-off. 

De asemenea, întrebat de un jurnalist dacă speră să repete rezultatul cu Farul din runda 13, când „U” Cluj a scos un punct, Ovidiu Sabău a precizat că nu trăiește din amintiri. 


„Trebuie să fim buni, deoarece poate fi decisiv acest meci. Am pierdut unele partide la care nu mă așteptam. Nici fanii noștri, care sunt extraordinari, nu se așteptau. Trebuie să ne responsabilizeze prezența lor. Cam peste tot sunt acolo lângă noi. Vin să-și susțină echipa, îți dau energie și nu ai cum să nu-i respecți. Vrem și mâine să nu-i dezamăgim”, a spus antrenorul „studenților.”

Ovidiu Sabău: Sper să câștigăm mâine 

 


Antrenorul Universității Cluj a mai amintit de faptul că Farul Constanța este un adversar care are momente foarte bune, dar nu se compară cu echipa care a fost când a câștigat titlul de campioană a României, anul trecut. 
 

„Hagi pune presiune pe jucători, dacă ne gândim la cum arăta echipa campionatul trecut și cum arată acum. Vrea mereu să fie acolo sus. Cu un punct, Farul Constanța se poate considera deja calificată în play-off. Ar trebui să fie un avantaj că jucăm acasă, să fie o motivație în plus pentru jucători. Farul nu mai este acea echipă care controlează tot meciul. Își schimbă în timpul meciului 2-3 sisteme de joc, schimbă foarte multe. E imprevizibilă. E foarte greu să-l citești pe Hagi”, a mai spus Ovidiu Sabău. 


Și antrenorul celor de la Farul Constanța, Gheorghe Hagi, a precizat că urmează o deplasare grea, cu o echipă experimentată, care joacă un fotbal foarte bun. 

Gheorghe Hagi, la conferința de presă înaintea meciului cu „U” Cluj. Sursă foto: Captură ecran- Youtube: Farul Constanța TV


„Însă mergem cu convingere şi curaj să ne batem pentru cele 3 puncte. Ştim că va fi dificil, pentru că U Cluj ştie fotbal. Dar nimic nu e imposibil, vom încerca să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv sau cu victoria. Important e să fim noi, pentru că avem capacitatea să câştigăm acolo. Am decis să iau anumiţi jucători, pe unii i-am lăsat şi acasă, pentru că e un drum lung şi apoi sâmbătă vom avea un alt meci", a spus tehnicianul la conferința de presă. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Sabău și-a ironizat un jucător după remiza cu Sepsi: „Nu știa unde e poarta”

Universitatea Cluj și CFR, bune de plată. Cele două rivale, amendate de Comisia de Disciplină a FRF

abonare newsletter